Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Хибридните войни между САЩ и Русия не стихват

Москва. Агенция Фокус.  Москва взема мерки за гарантиране на кибер- и информационната сигурност на ниво, отговарящо на момента и заплахите, оповестени по адрес на Руската федерация на официално ниво, каза пред РИА Новости говорителят на руския президент Дмитрий Песков.
„Мерките за гарантиране на киберсигурността и информационната сигурност се вземат на ниво, отговарящо на текущия момент, както и на заплахите, огласени по наш адрес на официални ниво от представители на други държави“, каза Песков коментирайки информацията за проникване на американски хакери в руските мрежи.
По-рано NBC News съобщи, че американски военни хакери са проникнали в електроразпределителната мрежа, телекомуникационните мрежи на Русия и командната система на Кремъл, правейки ги уязвими за атака.

 

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.