Новини

15 признака, които говорят за настъпила голяма промяна

Процесът, в който се роди Новата Земя и Новата реалност, но най-вече нов вид същество според мнозина е към своята финална реализация.

Вече можем да наблюдаваме всички онези признаци на процеси, които полагат новото и различно за много хора.

Преди 2012 г. някои бяха събудени, но през последните седем години броят им невероятно нарасна. Как можем да разберем защо това е така?

1. Медитация

Ако в миналото медитацията е била странна, вече не е така. Всъщност това се счита за съществена практика в живота на хората.

Медитативните практики станаха значителна част от живота на хората подобно на храненето и миенето на зъбите.

2. Отлично здраве

Процесът на събуждане е съпроводен с висока енергия и отлично физическо здраве.

Когато сме напълно будни, нашата честота е по-висока, съответно и нашето здраве е още по-добро.

3. Засилени сетива

Епифизата и отварянето третото око, засили нашите сетива. Засилените сетива помагат значително да управляваме живота си и хиляди хора по света започват да го правят всекидневно.

Можем да получим достъп до механизми, които учат да изживяваме всяко едно нещо около нас по нов и различен начин.

4. Синхроничност

Синхроничността вече не може да ни изненада. От време на време в нашето съзнание се появяват числови модели, песни, предмети, хора или животни, или последователности от думи.

Този модел е част от нашия живот. Тези специални моменти възникват около нас всекидневно. Те непрекъснато дават някакви улики или потвърждават факта, че сме точно там, където трябва да бъдем.

5. Ясна интуиция и насоки

В днешно време сме свикнали да усещаме и да разпознаваме вътрешния глас, който ни напътства. Вече не ни коства много усилия да се заслушаме, когато молим за насока. И това се превръща в невидим модел за взимане на решения.

6. Чудеса

Чудесата също стават доста често срещани. Можем да наблюдаваме редки, неочаквани или необясними неща, които се случват всеки месец, седмица или няколко пъти през седмицата.

Въпреки, че почти не ги разбираме, ние свикваме с тях и сме хипнотизирани, тъй като те се появяват внезапно и не може да се намери обяснение.

7. 5D проявление

Освен това ние свикваме и с така нареченото 5D проявление. Обикновено това принадлежи към категорията, в която има събития, които все още виждаме като чудеса.

Това е, когато наистина желаем нещо и изведнъж това нещо се появява. Някои автори го наричат материализация на мисъл-форма.

8. Безстрашни

Това означава, че вече не се страхувате от системата или това, да следвате нейните правила поради страх.

Вече не правим това, което ни казват другите. Ние просто следваме нашите собствени указания.

9. Вдъхновени действия

Тъй като интуицията ни напътства, ние знаем какво точно е правилното за нас. Вдъхновението определено ще ни поведе по правилния ни път.

10. Самосъзнание и съвместна творческа отговорност

Пробуждането означава да признаем и приемем себе си, като създатели на преживяванията в нашия живот. Ние също поехме отговорност за действията и изборите, които предприемаме в живота си. С процеса на събуждане, ние станахме съзнателни и самоосъзнати.

11. Телепатична и автентична комуникация

Учейки се чрез изборите, които правим ние се доближаваме до същината на самите нас. Това ще доведе до открита и автентична комуникация.

Хората, които са на една честота телепатичното общуване ще стане нещо нормално.

12. Способността да усещаш, виждаш или работиш с енергии

Имаме засилени способности и сетива, третото око е активирано и ДНК постоянно се надгражда. Имаме способността да виждаме, чувстваме, да настройваме или манипулираме енергиите.

13. Свещена интимност

Разбирането и подхода, който имахме за интимността, се промени. Всеки от нас е привлечен от това да разширява опита си отвъд очевидните неща в отношенията с другия пол.

14. Достъп до подсъзнанието

Медитативните практики ни позволяват да осъществим достъп до нашето подсъзнание.

Вече имаме способността да разбираме, навлизаме или предизвикваме спомени, модели или условия, които преди това бяха скрити за нашето съзнание.

15. Активен живот

Всеки един от нас навлезе в състояние на съществуване, в което много аспекти от нефизическия живот могат да бъдат преживени по настоящ и реален начин, точно както физическата реалност.

Нещо повече, сънят също стана съзнателен и ясен за много хора.

Източник: Сonscious Reminder