Здраве

2012 бе началото. Днес всичко ще се промени завинаги

В днешно време светът приема нова форма. Вече можем да наблюдаваме всички онези признаци на промяната със собствените си очи. И дори пандемията от последните години няма силата да спре промяната.

2012 бе повратната точка. Тя доведе до голям ментален пробив. Преди нея някои хора бяха събудени, а през последните 10 години броят им невероятно нарасна. Ето част от причините…

1. Медитация

Ако в миналото медитацията е била странно занимание. Днес не е така.

Медитативните практики станаха значителна част от живота на човека, подобно на храненето и миенето на зъбите. От тях има безброй ползи и хората успяха да разберат това.

2. Отлично здраве

Процесът на събуждане е съпроводен с висока енергия и с желание за отлично физическо здраве.

Когато сме напълно будни нашата честота е по-висока, съответно и нашето здраве е още по-добро.

3. Засилени сетива

Изучаването на епифизата и отварянето третото око с упражнения и практики засили нашите сетива.

Можем да получим достъп до практики, които ни помагат да изживяваме всяко едно нещо около нас по нов и различен начин.

4. Синхроничност

Синхроничността вече не може да изненада. От време на време в съзнанието се появяват числови модели, песни, предмети, хора или животни, или последователности от думи.

Синхронностите са части от нашия живот. Възникват всекидневно и се появяват около нас. Те непрекъснато ни дават някакви улики или потвърждават факта, че сме точно там, където е добре да бъдем.

5. Ясна интуиция и насоки

В днешно време сме свикнали да усещаме и да разпознаваме вътрешния глас, който ни напътства. Вече не ни коства много усилия да се заслушаме, когато молим за насока.

6. Чудеса

Чудесата също стават доста често срещано явление. Можем да наблюдаваме редки, неочаквани или необясними неща, които се случват пред очите ни.

Въпреки, че почти не ги разбираме ние свикваме с тях и сме хипнотизирани, тъй като те се появяват внезапно и не можем да намерим обяснение.

7. Безстрашни

Това означава, че вече не се страхувате от системата или това да следвате нейните правила поради страх.

Вече не правим това, което ни казват другите. Ние просто следваме нашите собствени указания.

8. Вдъхновени действия

Тъй като интуицията ни напътства ние знаем какво точно е правилното за нас. Вдъхновението определено ни води по правилния път.

9. Самосъзнание и съвместна творческа отговорност

Пробуждането означава да признаем и приемем себе си като създатели на преживяванията в нашия живот. Ние също поехме отговорност за действията и изборите, които предприемаме в живота си.

С процеса на събуждане ние станаваме съзнателни и самоосъзнати.

10. Телепатия

Учейки се чрез изборите, които правим ние се доближаваме до същината на самите нас. Това ще доведе до открита и автентична комуникация.

За хората, които са на една честота телепатичното общуване ще стане нещо нормално.

11. Способността да работиш с енергии

Имаме засилени способности и сетива, третото око е активирано и ДНК постоянно се надгражда. Имаме способността да виждаме, чувстваме, да настройваме или манипулираме енергиите около нас.

12. Достъп до подсъзнанието

Медитативните практики позволяват да осъществим достъп до нашето подсъзнание.

Вече имаме способността да разбираме, влизаме или предизвикваме спомени, модели или условия, които преди това бяха скрити.

Всеки един от нас навлезе в състояние на съществуване, в което много аспекти от нефизическия живот могат да бъдат преживени по настоящ и реален начин. Точно както физическата реалност.

Дори и да се съмнявате в написаното е добре да започнете да наблюдавате ставащото около вас. От 2012 година насам сте се разделили с ваши познати и приятели. Те са поели по своя път и вече не са част от живота ви.

2012 бе началото. Днес всичко ще се промени завинаги.

Сonscious Reminder