Новини

2019 е годината на кафявото земно прасе: Какво да очакваме?

Китайската Нова година започва на 5 февруари 2019 и ще приключи на 24 януари 2020 г. Тя ще мине под знака на Земното кафяво прасе (глиган, свиня).

Все още сме под влиянието на Земното куче, а през 2020 г. ще навлезем в годината на Металния плъх.

Но нека се фокусираме над престоящата 2019 г. и да научим какво значение носи знакът на Прасето. Това е последната, 12-та позиция в Китайския хороскоп.

Вие сте родени под знака на прасето, ако сте дошли на този свят през някоя от следните години: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 или 2007 г.

Характеристики на Прасето

Двете думи, с които най-често се определя Прасето са съчувствие и щедрост.
Прасетата са старателни, състрадателни и склонни към себераздаване.

Те имат брилянтна концентрация. След като си поставят цел, ще отделят цялата си енергия, за да я постигнат.

Въпреки че прасетата рядко търсят помощ от другите, те в никакъв случай няма да откажат да подадат ръка. Не подозират никога измама, затова лесно се заблуждават.

Голямо предимство е, че прасетата са относително спокойни, когато са изправени пред проблеми.

Без значение колко трудни са премеждията, те могат да се справят. Техни любими жокери са спазването на реда и внимателното действие.

Имат голямо чувство на отговорност, особено за нещата, с които сами са се ангажирали.

Прасето не се смята за умно животно в Китай. Харесва да спи, да яде и дебелее. По тази причина то обикновено се характеризира с мързел и тромавост.

Позитивният прочит на това гласи, че то си е самодостатъчно, няма намерение да навреди на другите и може да донесе на хората богатство. Следователно, близостта до този знак в китайския хороскоп се счита за богатство.

Годината на Прасето

Атмосферата ще бъде празнична, а релаксацията – широко разпространена. Важно е да не приемате за даденост обещанията на този щастлив и сгряващ знак.

На лично ниво добре обмислените действия ще бъдат възнаградени много повече от поемането на риск по време на годината на Прасето.

С усещането за изобилие и лекота, което ще царува през цялата година, е възможно да изгубите контрол над личните си финанси.

Липсата на внимание в управлението на вашия бюджет или дори загубата на пари са съвсем възможни.

Но доминиращото присъствие на Земния елемент под неговата полярност „Ин“, което е основният китайски елемент на Китайската лунна година за 2019 г., ще се притече на помощ.

Ин има ефект на стабилизиране и фиксиране на ефимерните целогодишни енергии, характерни за Прасето.

a-panache.com