Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

22 години и никой нищо не е забелязал. Как е възможно това?

Много хора смятат, че азиатците и остаряването са несъвместими неща. Една непонятна за останалия свят версия на това твърдение се появи неотдавна.

Водещата на прогноза за времето на Китайската централна телевизия успя да изненада дори своите съграждани.

Фактът е поразителен. 44-годишната Ян Дан днес изглежда точно така както преди 22 години, когато тя започва кариерата си през 1996 година.

 

Убедителното доказателство се появи в Интернет след публикувано видео от КЦТВ в чест на Международния ден на жената. Това е компилация от представяния с Ян пуснати в платформата Weibo (китайски еквивалент на Twitter).

Много от зрителите са нейни връстници и се чудят защо те изглеждат по-възрастни, а тя не старее. Отговорът може би се крие в това, че тя е извънземна. Пошегуваха се в коментарите под публикацията китайски потребители.

НП/Weibo

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.