3-те признака, че познавате някого от минал живот

Теоретично, нашите души съществуват извън времето и пространството и за да растат и се развиват те трябва да взаимодействат с други души.

Въпреки че не помним миналите си животи ние имаме далечни спомени и чувства, скрити дълбоко в нас.

Това е така, защото на теория душата има силата и капацитета да съхранява информация, която се намира дълбоко в съвестта ни.

Душите съхраняват важната и решаваща информация. Понякога забелязваме тази информация, съхранявана дълбоко в нови ситуации и при среща с нови хора.

Много неща могат да предизвикат проблясъци, като места, обстоятелства и души, с които вече сте общували в предишния живот.

Това да познаете някого от минал живот, може да бъде много истинско преживяване и можете да го усетите, чрез тяхната вибрация и енергиен отпечатък.

Просто знаете дълбоко в себе си, че сте срещали този човек и преди.

1. Телепатична връзка


Това не означава, че изпращате съобщения с ума си. Телепатията е състояние, когато например мислите за някого и в същото време същият човек ви се обажда или ви изпраща съобщение.

Тази връзка е трудна за обяснение, но също така не може да се отхвърли и отрече.

Такъв тип телепатични връзки, могат да бъдат установени само от хора и души, които са близки едни до други. Тези взаимоотношения са извън времето и пространството.

2. Чувство на моментално привличане или отблъскване


Да познаеш някого от минал живот е ситуация, в която срещайки някого за първи път ви дава усещането за внезапна връзка и чувството, че сте се срещали и преди.

Тези конкретни хора, биха могли да бъдат вашето семейство, партньор или приятели в минал живот. Нещото, което е сигурно е, че сте имали дълбока връзка с душата му.

Може да усетите и внезапно отблъскване към други хора. Срещате някого и веднага се отблъсквате от този човек. Просто не го издържате въпреки, че дори не го познавате.

Тези хора са души, които са ви причинявали болка или сте били много наранени в предишни животи. Страдали сте толкова много и никога не сте им простили.

Това не означава, че те ще ви наранят отново в този живот. Тези връзки вероятно са с цел, хората да преодолеят токсичните си чувства един към друг и да се съсредоточат върху израстването на душите им.

3. Очите никога не лъжат


Когато се срещнете и почувствате, че познавате някого от минал живот, можете да видите това в техните очи.

Те просто изглеждат толкова познати, сякаш сте виждали тези очи хиляди пъти преди. Те ви привличат със силата на минали спомени.

Не забравяйте факта, че ирисът остава същият завинаги. Има хора, които вярват, че очите ни остават същите във всеки живот, който имаме.

Ето защо, трябва да гледате хората право в очите и да разпознавате всякакви възможни връзки.

Трябва да сте отворени за възможността, да познаете някой от минал живот и да го прегърнете.

Никога не игнорирайте познатите очи или очите, които ви карат да чувствате силна връзка с душата си.

Повярвайте на интуицията си, вярвайте в телепатията.

Източник: Сonscious Reminder

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.