Новини

6 предупредителни знака, които ангелите използват

Най-познатите шест предупредителни знака, които ангелите използват, за да ни опазят живи са описани в различни произведения. Предлагаме ви да ги прочетете и разберете правилно.

Нашите ангели пазители са винаги на една крачка. Те помагат, когато всички други врати са затворени и вървят рамо до рамо по пътя към духовно пробуждане. 

Начинът, по който те комуникират с хората е специален. Ангелите използват всичко наоколо, за да изпращат предупредителни знаци, с които ни предпазват. Но какви може да са те? 

Неочаквана повреда на машинен уред 

Може да сте на път към работата си, когато колата ви изведнъж се поврежда и спира. Първоначално вие ще реагирате за лошия късмет, който имате.

Но скоро ще осъзнаете, че така е било писано. Тази ситуация е предназначена да ви предпази от нещо, което би ви огорчило много повече.

Губене на вещи 

Често пъти няма да видите положителното в това да изгубите за кратко време някаква ваша вещ ключове или портфейл. 

Но когато осъзнаете, че лекото закъснение, което следва ви е предпазило от ужасяващо стечение на обстоятелствата ще бъдете благодарни на вашия ангел пазител.

Интуиция

Интуицията може да изглежда като нещо зараждащо се вътре в нас, но това може да е още по-силно чувство при общуване с ангели.

Често пъти ангелите дават знак през нашата интуиция. Всичко зависи от силата на духовната връзка между човек и божия пратеник.

Да се научим да слушаме интуицията означава понякога да останем живи.

Сънища 

Нашите ангели пазители най-често комуникират чрез сънищата. Ако видите нещо в съня си, което е ясен знак за внимание се замислете. Такива сънища са необичайни е добре да осъзнаете, че това може да е сигнал за наближаваща опасност. 

Гласове 

Ако понякога чувате глас без да има никой около вас, не се страхувайте. Лудостта е далеч от подобна ситуация.

Просто се вслушайте се във вътрешния си глас. Той може би ви предупреждава и предпазва от някаква сериозна заплаха.

Болести

Понякога могат да ни застигнат дребни болести, предназначени да отклонят човек от пътя осеян с опасности. Те са временни и в никакъв случай със сериозни последици за хората.

Това са просто знаци за малка почивка, която не сте си дали.

Сега се замислете и се запитайте честно. Колко знаци сте получили от ангелите бдящи над вас? 

consciousreminder