Новини

7 признака, че получавате явни сигнали от Акаша

Мозъкът ви не е само генератор на мисли, но и приемник. В зависимост на каква честота сте го настроили, той ще получава съответна информация.

Космическата информация е навсякъде, а ние по един или друг начин сме част от нея. Всичко е свързано помежду си и идва от един и същ източник – вие, Земята, галактиката, всичко.

Начинът на живот, който водим, може да ни отклони от пътя на Космическата цел, която носим в душите си. Затова понякога Вселенският разум ни изпраща сигнали, за да ни покаже правилния път.

Всички ние получаваме подобен вид послания от време на време, но рядко си даваме сметка за това и ги игнорираме.

Внезапно вдъхновение

Това е сигурен знак, че получавате информация от Акаша, тъй като сте умствено стимулиран да направите нещо, което ще ви върне обратно на правилния път към призванието ви.

Сънища

Там може да получавате важни послания от собственото ви подсъзнание и от Вселенския разум. Сънища, от които получавате нови идеи, прозрения или съвети за неща, които няма откъде да знаете, са сигурен признак за това.

Подсъзнателен сигнал

Случвало ли ви се е да гледате филм и изведнъж да чуете отговор на въпрос, за който сте се замисляли напоследък?

Или да чуете песен, чието послание чувствате, че е трябвало да стигне до вас? Това са примери как Вселенският разум подтиква подсъзнанието ви да комуникира с вас.

Привличането към някаква идея

Имате фикс идея, за която мислите постоянно. Без значение какво правите във всекидневието си мисълта за нея не ви напуска. Това е друг знак, че висшият разум насочва вниманието ви към нещо, над което трябва да се фокусирате.

Геометрия

Казват, че геометрията е езикът на Вселената. Има определени форми, които се считат за свети и съдържат мощни послания за всеки човек.

Повторната поява на определени форми в живота ви е сигурен знак, че получавате информация, която трябва да дешифрирате.

Изблик на емоции

Информацията не идва само под формата на рационални мисли. Понякога тя е абстрактна и емоционална. Този вид информация ни дава най-дълбоките отговори.

Приливите на емоция могат да бъдат резултат от много фактори, но внезапният изблик е още един сигурен знак за действието на висши сили над вас.

Любов

Чувството на любов, не конкретно за нещо или някой, но за всичко около вас е състояние, в което всеки би искал да бъде.

Това е състоянието, в което рецепторите на тялото ви за космическа светлина са активирани, помагайки ви да абсорбирате космическата енергия, да приемете информацията й и да обновите ДНК-то си.

До такова състояние се достига внезапно без дори да сте го целили. Вие просто ще чувствате любов към всичко и всички.

източник