98,8% от нашата ДНК остава неизползвана. Каква е тази улика?

Окото на Хор, известно и като Окото на Ра, е било символ на защита, царска власт и добро здраве. Но то е известно и като Окото на провидението, всевиждащото око на Бога. Изглежда невероятно, но ако погледнем таламуса в мозъка, и обкръжаващите го структури, той прилича на Окото на Хор. Приликата е просто потресаваща.

Според учените и историците, древните египтяни вероятно са били наясно с формата на тези мозъчни структури. Трябва да помним, че древните са имали богат опит в разфасоването на всякакви животни. Те са отваряли и оперирали хора. Имали са много начини да видят структурата на мозъка.

Ясно е, че мисълта идва от мозъка, но каква е ролята на таламуса в това? Откъде древните египтяни са знаели как работят заедно всички части на мозъка? Възможно ли е да са получили това знание от извънземни? Може ли Окото на Хор да помогне за решаването на загадката на Космическото яйце, за която писа НП?

Учените изчисляват, че 98,8% от нашата ДНК остава неизползвана. Изглежда че нашите прародители, вероятно извънземни, са създали инструмент, с който да отключим огромния потенциал, който се съдържа в нашите тела и ДНК, и да станем по-велики, отколкото сме днес.

Днес има учени, които смятат, че наистина съществува енергия, която ни заобикаля и ни свързва с всички неща във Вселената. Идея, представена в теорията за Холографската вселена. Това научно откритие, което е математически доказано, ни казва, че имаме илюзия за физическа Вселена.

Цялото пространство, време и самата Вселена се намират едновременно в една единствена точка,
или семе. Това означава, че има геометрия, където е възможно тези енергийни полета да съществуват, и всъщност те да са истинската същност на това, което означава да бъдеш жив в тази Вселена. През 2006 г. италиански учени, ползващи данни на НАСА, събрани от сондата за микровълнова анизотропия „Уилкинсън“, обявиха, че Вселената може да има формата на яйце.

Седем години по-късно, през 2013 г., учените от НАСА обявиха, че макар с невъоръжено око Земята да изглежда кръгла, тя също има формата на яйце. Възможно ли е древният символ на Космическото яйце да потвърждава идеята, че всички неща във Вселената са свързани?

Изглежда, че сочи към източника на нашия произход. Разбирането на символа на Космическото яйце, ни кара да признаем единството на цялото творение и фундаменталната проста идея, че всички ние произлизаме от една и съща точка.

Тя се е взривила и разпръснала, но един ден ще се събере отново. Може ли концепцията за Космическото яйце да е важна улика, която ни свързва с други същества във Вселената? Същества, които може да са дори наши създатели?

Ако е така, дали целта им е да разкрием не само тайните на Вселената, но и тайните, които са вътре в нас, за да стигнем до това заключение? Може би един ден ще открием, че в символа на Космическото яйце се крие ключът за нашето напускане на Земята, за да се присъединим към нашите извънземни предци от звездите.

НП

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.