Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Предаване за мистика, наука и конспиративни теории, което представя различни гледни точки за произхода на човека, факти за исторически събития, посветени личности, свободна енергия, научни хипотези от древни книги.

Тук обективност е понятие с нюанси, а детайлите предизвикват умовете и отключват съзнанието към неизказаното на глас.

Първото предаване от проекта е излъчено на 26.09.2013 година.

Три успешни сезона и над 300 епизода с името „Въпрос на гледна точка“ стоят зад неуморната работа на екипа на продукцията.

Авторът и продуцент на проекта избира да разкаже тайната и скрита история на планетата. В търсене на хилядолетни знания и поглед по теми в три мисловни модела – наука, мистика, конспирации. Проектът “Новото познание” е базиран на най-успешните документални формати, популярни както в киното така и онлайн платформи в САЩ, Русия и Европа.

Възможно ли е да знаеш истината, ако първо не си я поставил под въпрос? Има факти, които официално не съществуват. Но вярвате ли, че има места по света, където накуп са събрани тайни разработки за антигравитацията, за свободната енергия и кухата земя, критични книги за масоните и извънземни контакти с правителства, невиждани тайни за третия райх и кацането на луната. А вярвате ли, че има място, където за тези неща се говори свободно? Милиарди хора по света живеят в невежество. Пред очите ни се разиграва сценарий за световно господство. Още от времето на Рамзес през Рим и империята на Наполеон, тайни общества използват древни знания, за да превземат и управляват планетата. Сега, в началото на 21-ви век, стратегията е към своя край.

Никой няма да остане незасегнат, защото те са тук сред нас невидими.

Новото познание идва…