Новини

Американска супер продукция за Ванга, Нострадамус, Тесла и Акаша

Американската супер продукция „Древните извънземни“ (Ancient Aliens) посвети цял епизод на българската пророчица Ванга. Научно-популярните епизоди са най-рейтинговата поредица, предлагаща научна концепция за сътворението и заобикалящия ни свят, различна от представяната ни за единствена.

В най-новия епизод на сезон 12 „Записите Акаша“ е разказана историята на Вангелия Гущерова и нейните способности. Предсказанията на Ванга за падането на кулите близнаци, унищожителното цунами, срещата с извънземни, първият черен президент и много други видения от бъдещето са разглеждани и коментирани от водещи чужди изследователи и специалисти.

Повече от любопитно е, че другият пророк, показан от продуцентите е Нострадамус. Така в епизода място намират само Ванга и Ностарадумс. От учените в серията попада Никола Тесла с гениалните си патенти и открития. Тримата са главни герои с техните изумителни умения да разчитат записите от космичното информационно поле Акаша.

Дарбата на Ванга е в това, че тя сякаш представлява мост между два свята. Възможно ли е в Рупите да се намира така нареченият енергиен щит? Много хора твърдят, че това място е свещенно и има особена, космическа енергия. И днес свидетели твърдят, че на празника Света Петка дори и с времето стават странни неща.

В продукцията са използвани кадри и от филма на журналиста Тома Томов „Тъй рече Ванга“.  Повече за предсказанията на Ванга и Слава Севрюкова, Акаша и Тесла ще намерите в края на статията. Дийпак Чопра пък показва уникален експеримент как реагира мозъка при медитация. Филмът без субтитри на български може гледайте тук.