Новини

Ангели и демони. Може ли тъмните и светлите сили да съществуват?

Ако на света съществува добро, следва ли да има и зло? Има ли отрицателни енергии, които се просмукват в космоса? И ако е така, може ли истинският източник на тези тъмни сили?

Тъмната страна се нуждае от физически тела, за да действа. Изкушени от злото, много хора толкова силно желаят нещо, че са готови да се откажат от безсмъртната си душа. И преминали към тъмната страна те разбирали, че служат на зловещи сили.

Ричард Рамирез, „Нощния ловец” е признат за виновен в убийството на 13 души. Той твърди, че е „слуга на Сатаната, изпратен на Земята, за да извършва зверства за дявола”.

Дейвид Берковиц, „Синът на Сам”. Обвинен е в убийството на шест човека и раняването на още седем.

Той заявява, че е бил „войник в сатанинска армия.” Тед Бънди, сериен убиец и изнасилвач, арестуван за над 36 убийства. Той твърдял, че при извършването на престъпленията нещо го обладавало. Той го нарича “съществото“.

Дали тези хора просто са халюцинирали, или наистина са принуждавани към насилие от тъмни същества? Идеята за неземни добри и зли сили, влияещи на хората, съществува в почти всяка култура по света.

Философи, теолози и психолози отдавна обсъждат не само съществуването, но и естеството на тези сили. Светлите и тъмните сили може да са нещо съвсем обективно и реално.

Каквото и да мислим, ако разгледаме всички данни за палеоконтакти и НЛО, ще открием, че зад това стоят неземни същества, които са отговорни за тъмнината, войната и страданията. Те са наричани богове в Месопотамия и в Египет. А после се превърнали в ангели и сили на Сатаната.

Днес ние ги наричаме с различни имена, но това е едно и също нещо. Не бива да де съмняваме, че доброто и злото пронизват цялата Вселена. Че добро и лошо, ин и ян, положително и отрицателно съществуват в цялата позната и непозната Вселена.

Дали „добро“ и „зло“ са само вътрешни човешки качества? Или може да са материални сили, които пронизват космоса?