Ангелите на Бог. Как да разберем дали са около нас?

Онези, които са преживявали среща с починал познат човек, казват, че „призракът” изглежда такъв, какъвто е бил приживе, но по-млад и с по-силна енергия.

Когато ангелите се приближат твърде много до нас, можем да почувстваме тяхното присъствие. Много хора си спомнят, че са усетили определен дух край себе си.

Фактите са прости. Съобщават ги всекидневно в мрежата. Ангелите на Бог. Те в действителност са нашите хранители. Божиите посредници, които ни помагат и закрилят в трудните моменти от живота ни.

Намират нишките между хората, събитията, обстановките и пространствата. Страстващите души могат да разчитат единствено на тях, за да не попадат в капана на демоните. Битката е за всяка душа и ангелските създания охраняват дори съня ни.

Това е процес на общуване. Тук става въпрос за доверие към нашите чувства като достоверен и точен инструмент за предсказване на бъдещето, който е инсталиран в нас.

Много велики откриватели, учени, писатели и лидери са използвали дарбата на общуването с божествените пратеници. Така са прониквали в колективното несъзнавано и получавали достъп до нови идеи и прозрения.

Десетки са изпитвали преживяване, в което са се отървавали на косъм от смъртта. И са имали чувството, че някаква „непонятна“ сила им е помогнала.

Това са те, това са неговите пратеници. Бог, който чрез ангелите и архангелите не позволява да ни се случи най-лошото.

Ангеологията отдавна е прекрачила прага на мистичното и легендарното, превръщайки се в една нова концепция за божествения свят. Тя е постоянно вдъхновение за тези, които търсят отговорите в сърцата си.

Ето и как да разберем най-лесно дали са наоколо. Струва ни се, че нещо ни почуква по челото. Усещаме как някаква духовна материя минава през нас.

И още – промяна на температурата в стаята, внезапен прилив на еуфория или блаженство. Това е вътрешно чувство, че преживяваме нещо сюрреалистично, което трудно бихме споделили с околните.

Истинските срещи с ангелите дават усещане за топлина, безопасност и комфорт.

НП/ превод А. Димитрова

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.