Астрологията на 2018. Какво предстои и как да се фокусираме?

Преходът към 2018 г. е приветстван от мнозина − 2017 беше година на изчистване, пренасочване и приспособяване.

2017 беше година, в която трябваше да се изправим пред всичко, което бяхме избягвали предишните две години. Пред неща, които се проявяваха интензивно, защото избягвахме да правим това, което сърцето ни знаеше, че е правилно.

Понякога изправени пред тези неща обвиняваме другите, вместо да се обърнем към себе си и да си запитаме: „Какво направих, за да се случи това? Как можех да разкрия сърцето си по-рано?“

Животът ни дава необходимите преживявания, за да изкараме на повърхността и да изчистим нещата, които избягваме. Хората, които изглеждат „лоши“ или „проблем“, са всъщност учители и ни помагат.

Като цяло, 2018 ще ни тласне и предизвика да преминем от главата към сърцето си. Тя ще ни накара да започнем да правим това, което обичаме и да напуснем своето обичайно старо аз. Това е най-важното.

От гледна точка на света, бизнесът, финансите и правителството ще бъдат изправени пред предизвикателства. Вероятно това ще се ознаменува с повишаване на криптовалутата и с начина, по който функционират много от тези стари системи

Преминаваме през промени и преходи. Развиваме се. Ние имаме избора да използваме пълноценно всичко, което да тласне човечеството напред по изумителен начин. За да направим това, не трябва да падаме в капана на егото и в неговите крайности.

Дуалността е творение на 3D съзнание, ние не сме ограничени само в дуалността и тя не е постоянна величина във Вселената.

Плутон навлезе в Козирог на 26 ноември 2008 година − станахме свидетели на огромна финансова нестабилност и на раждането на криптовалутата.

Тази фаза ще продължи до 2024 г. и ще продължим да преминаваме през трансформация на банковия сектор, бизнеса, валутата и т.н.

Като се има предвид, че Сатурн навлиза в този микс от 19 декември 2017 г., той ще закотви и засили промените, които внася Плутон.

Вече бяхме свидетели на промени в бизнеса, финансите и правителствата – те ще се увеличат с добавената енергия на Сатурн.

Сатурн и Козирог ще спомогнат и за изчистването на част от нестабилността и на емоционалната лудост около криптовалутата.

Астрологията и енергиите на планетите няма да свършат работата вместо нас, те просто създават енергийно средище – фенерче, осветяващо определени области от колектива и от нас.

Сега е времето да положим основите за живота, който искаме да живеем и за света, който искаме да видим. Живот, който идва от сърцето, а не от главата.

Умът винаги ще бъде наш инструмент, с който да опознаем на практика този свят, но той вече няма да бъде единствения задвижващ механизъм за нашата реалност.

НП/Джо Мартино, CE

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.