Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Астрологична прогноза за август и повече за слънчевото затъмнение 2018

На 7 август Венера преминава във Везни. Започва добър период за представителите на този знак, както и за Близнаци и Водолей.

Необходимо е да се възползвате от мига и да внесете повече красота, любов и хармония в живота си.

Покупки, салони за красота, срещи, посещение на театъра ‒ това може да ви донесе голяма радост в този период.

Ако искате да направите света/живота/себе си по-красив, по-балансиран и по-справедлив ‒ не се съпротивлявайте, времето до 9 септември е ваше. 

Това положение на Венера е благоприятно за установяване на партньорски отношения, сключване на брак, водене на преговори, обсъждане на съвместни действия.

Това е златно време за политиците: сега лесно можете да убедите, че черното е просто сиво и е добре, ако не е бяло.

Хората ще бъдат по-податливи и буквално ще могат да боготворят „общественото мнение“.

Конформизмът и подмяната на истинските критерии за красота, хармония и справедливост налагани от социума, е най-голямата беда на представителите на този знак и опасността в този период.

В медицински план – това е добър момент за лечение на бъбречни заболявания, посещение на пластичен хирург или специалист, занимаващ се с привеждане на етерното тяло в хармонично състояние с помощта на масаж, диети, натоварвания и други методи за възстановяване, където може да се мине без лекарства. 

На 9 август могат да ни хрумнат идеи, които ‒ при тяхната понататъшна разработка, ще дадат плодове в бъдеще, когато Меркурий стане директен.

Записвайте всичко, което ви хрумва около тази дата, което чуете и ви се стори интересно и към края на септември може да се въплъти в живота.

На 11 август в 12:57, ще се състои частично слънчево затъмнение. Това затъмнение по-силно от всичко може да повлияе на Лъвовете, Телец, Скорпион и Водолей.

В това време стават събития, които не можем да контролираме, възможни са както подеми, така и разрушения.

Не трябва да се надяваме на незаслужен успех, има риск в критични ситуации поради преоценка на собствената си значимост и таланти.

Хората със слаба сърдечно-съдова система трябва да се пазят, не си струва да се намират под преки слънчеви лъчи, очите им също могат да пострадат. 

В периода на близост на затъмнението не трябва да се водят децата в паркове за развлечения и опасни атракциони.

Не си струва да се посещават места, където има хазартни игри и незаконни развлечния. Не препоръчваме да се купуват акции и златни предмети.

На 13 август Марс се връща в знак Козирог, което ще придаде енергичност или злост на представителите на този знак, ще върне за доработване някои проекти и ще ви застави да поработите по тях без особено удоволствие.

Но не се разстройвайте – това няма да продължи дълго – към 27 август всичко, което е висяло като мъртъв товар или за което не са стигали енергия или сили, ще получи тласък.

От 19 август ретроградното движение на Меркурий преминава в пряко – можете да купувате техника, особено свързана с предаването на информация или пътуване.

Можете да давате ръкописи за печат, да се устройвате на работа, да подписвате договори, да оформяте документи и да пускате проекти, където е важна информационната съставляваща. 

През август слънцето преминава в знак Дева, настъпва време на повишено внимание към високата ефективност на труда, детайлите, практическите въпроси, учението и здравето, всевъзможни класификации и схеми, най-дребните детайли, реда и чистотата.

Девизът на този период : Лошото само ще си стане (А. Подводний) 

Девите и представителите на земните знаци могат да започват нови дела, където е важна вашата воля и собствената ви инициатива, или външните обстоятелства все едно ще ви заставят да вземате решения и трябва да сте готови за това.   

 

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.