Видео

Астрономи откриха на повърхността на Луната мистериозен триъгълен обект

Двама руски учени Михаил Васин и Александър Щербаков публикуваха през юли 1970 г. в съветското списание „Спутник“ статия озаглавена „Дали Луната е творение на извънземен интелект“?

Те предположиха, че масивни машини са разтопили скали и образували дългите вдлъбнатини на Луната, разпространявайки разтопените отпадъци по лунната повърхност.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Тяхното изследване бележи началото на безбройните хипотези, според които Луната е тясно свързана с напреднал извънземeн живот.

Сега астрономите са забелязали мистериозен триъгълeн летателен обект на Луната, за който теоретиците на конспирацията твърдят, че произхожда от тайна база на повърхността на Луната.

Записите показват неидентифициран обект, движещ се на повърхността на Луната, за който ловците на НЛО твърдят, че не може да бъде игнориран от скептиците.

Daily Mail съобщава за гигантска черна триъгълна форма заснета на фона на каменистата повърхност на Луната.

Видеото е публикувано в YouTube от Secure Team 10 (профил в YouTube, който изследва мистериозни събития на Луната, както и кадри от НЛО).

Скептиците са се опитали да обяснят тайнствения триъгълник с твърдението, че загадъчния обект е просто сянка, хвърлена от скалистите образувания на повърхността.

Но вярващите в НЛО твърдят, че това не изяснява как се движи обектът.

Други теории предполагат, че обекта с триъгълна форма е просто телескопна аномалия или дори недостатък в лещата на телескопа. Но и те не обясняват как обекта се движи между изображенията.

Тези кадри са само едно от множеството странни неща, които ловците на НЛО и любителите астрономи са забелязали на Луната.

НП/Дейли Мейл