Новини

Дейвид Айк разкрива техники за промиване на мозъци и манипулиране на масите

Основни техники

Съществуват две основни техники за промиване на мозъци и манипулиране на масите. Първата е „проблем-решение-реакция“, а втората е т.нар. „пълзящ тоталитаризъм“.

Те действат в синхрон с цел реализиране плановете на илюминатите, оправдавайки промените, които кукловодите искат да наложат.

И то без да разкриват връзките между определени събития по света.

Проблем – решение

Техниката, наречена „проблем-решение-реакция“ работи по следния начин. Искате да извършите промени в обществото но знаете, че тези промени ще предизвикат остра съпротива, ако обявите какво възнамерявате да направите.

Затова не обявявате открито своите намерения. И точно тогава се задейства механизмът проблем-реакция-решение (ПРР).

Първо сами създавате проблема. Той може да бъде терористична атака, финансова криза или война, в зависимост кой проблем съответства точно на вашите планове.

Развитие във времето

После обвинявате някой друг или нещо друго за проблема, който сте създали. Второ, искате да провокирате реакция на страх или реакция от типа „нещо трябва да се направи“ от страна на обществото.

За целта се използват послушни медии, които предават информация, която им поднесете, без да задават неудобни въпроси, а само повтарят версия за случилото се като единствена и неоспорима истина.

Тази версия може да гласи, че Осама Бин Ладен е дирижирал събитията от 11 септември 2011г. от една пещера в Афганистан.

Също че свинският грип е смъртоносен и е тръгнал от една свинеферма в Мексико, макар да не е поразил нито едно прасе в света.

Решение на проблемите

Трето, предлагате решение на проблемите, които сте създали и тези решения отразяват вашето виждане за промените, които трябва да се наложат в света.

Разберем ли принципа на действие на техниката ПРР ще започнем да откриваме примери за прилагането му почти всеки ден.

Двете световни войни са типичен пример за прилагането на принципа на ПРР. Именно илюминатите стоят зад издигането на режимите на Хитлер в Германия, Сталин в Русия, Чърчил във Великобритания и Рузвелт в САЩ.

Именно те са накарали своите американски агенти да създадат проблема, нападайки държави като Полша, а агентите им в други страни са взели решението да обявят война на Германия, за да подпалят глобален конфликт, който да въвлече Япония и целия Далечен изток.

Външно влияние

Ето защо фамилиите Рокфелер, Буш и останалите американски илюминати са финансирали военната машина на Хитлер и нацистите, с които впоследствие САЩ влизат във война.

Повече от година разследвах участието на Прескот Буш, бащата на Джордж Буш старши. А също и на тандема Буш – Хариман във финансирането на нацистите. Това става посредством операция, наречена „Юниън Бенкинг Корпорейшън“.

През 2001 г. Джон Лофтъс, директор на Музея на холокоста във Флорида и бивш прокурор в Министерство на правосъдието, разследвал нацистките военнопрестъпления заяви, публично, че Буш и Хариман са финансирали нацистите.

Лофтъс разказа пред гостите на литературния фестивал в Сарасота, че представляваната от Буш и Хариман и управлявана от Ротшилд компания „Ю Би Ес“ е била собственост на водещи нацистки индустриалци.

Те прехвърлили парите си в „Ю Би Ес“ посредством друга банка в Холандия. И всичко това дори след като САЩ обявяват война на Германия.

Твърде е веороятно да погледенете с недоворие на тази теория. Но знайте, че те искат точно това.

Лъжата да звучи като неоспорима истина. В такива моменти вие или сте с отворено съзнание или жертва на специален механизъм за манипулация на съзнанието.

НП/ Дейвид Айк