Новини

България ще бъде унизена да приеме Истанбулската конвенция обеща Урсула

Урсула фон дер Лайен, номинирана за поста председател на Европейската комисия, обяви, че ще настоява страните от ЕС да приемат оспорваната Истанбулска конвенция в своята реч пред Европейския парламент, предаде Канал 3.

„Ще предложа насилието срещу жените да бъде добавено като престъпление в Европейския съюз, Истанбулската конвенция трябва да бъде приета“, заяви на английски германката, чиято кандидатура за мястото на Жан-Клод Юнкер ще бъде гласувана в европарламента.

„Създаване на по-справедлив ЕС – това е цел на мандата ми и съпровожда цялата ми кариера. Да се дава родителски отпуск за подкрепа на семействата и децата, но само това не е достатъчно. Искам по-добра защита за тези, които губят работата си, каза Урсула фон дер Лайен.

Искам повече равнопоставеност за младите, за да гледат напред, те имат нужда от работни места, да имат гаранция в професионалния им път. Да се погрижим за най-уязвимите – децата, да се борим срещу бедността. Аз съм майка на 7 деца.“

Прикрита зад думи за загриженост Урсула е представител на най-силното лоби на Джордж Сорос в съюза и веднага получи критики в кулоарите на Европейския парламент.

Днес отново ставаме свидетели на поредната игра на думи и желанието да се въведе конвенцията като инструмент за абсолютно деморализиране на обществото и неговото разбиване на милиони безполезни късове.

Децата да имат достъп до здравеопазване и образование – подчерта Фон дер Лайен.

Насилието срещу жените да бъде включено в определенията за престъпление в европейските договори, настоява баронесата в изявлението си.

Разделението на права на мъж-жена, е дискриминация по пол. По закони жените всъщност имат по-големи права от мъжа. А би трябвало да са еднакви с малко изключения.

Самото дефиниране на конвенция, като защита на жената е вече дискриминация.

Баронесата с неопределена загреженост едва ли ще спаси и една жена.

За това си ма законни действия на правоохранителните органи и възпитание и куп нормативни актове действащи в европейските страни много преди измамата Истанбулска конвенция.

Навсякъде в живота ни се появяват дефиниции за сексуална ориентация. В детските филми, в литературата, в пресата и забележете в училище.

Това е част от налагането на сексуалните изкривявания като нещо нормално, за което обобщено първо се почва да се говори и накрая се защитава законово.

Утре страната ни ще бъде заставена да приеме тази уникална по рода си конвенция. Бъдете сигурни. Нито определението на Конституционния съд, нито Българската православна църква, нито родителите имат думата у нас. Ние сме със свалени…

България има едно от най-силните законодателства защитаващо правата на всеки човек. Всеки свободомислещ юрист ще се изсмее в лицето на романизираната документална повест – „Истанбулска конвенция“.

В заключение ви предлагам коментар назаем от dir.bg още от миналата година, който е повече от категоричен.

desi ( нерегистриран )
13.03.2018 08:37
Истанбулската Конвенция е разрушителна сила е в ръцете на политически екстремисти за установяване на нов ред, с нов човек!
Джендър-доктрината на перверзната лесбийка Дж. Бътлър е сатанинска: „Полът е фантазия“; новороденият човек е полово неутрален ; за Родител1, за Родител2 и за цялото общество новороденият човек е „то“; никой няма право да ограничи свободата на „то“ за избор на джендърната си идентичност; никой няма право да се усъмни в тази свобода; всички инакомислещи са подложени на контрол и терор от GREVIO-командите;политическата коректност служи за гилотина на свободната мисъл.
Обществото се превръща в глутница от политически коректни индивиди с фантомна идентичност.Всеки срещу всеки!
Насилието, с което се пропагандира Истанбулската Конвенция, показва силата на екстремистите, които искат да промият мозъците ни и да наложат своята представа за новия човек.

НП/2019