Новини

Бившият шеф на ЦРУ говори за контактите с извънземни

Бившият директор на американското национално разузнаване Джеймс Уолси говори за срещите на американските самолети с НЛО и изрази мнение, че жителите на Земята трябва да бъдат по-приятелски настроени към извънземните.

Джеймс Уолси, който ръководеше американското разузнаване

от 1993 до 1995 г., говори в YouTube канала The Black Vault, и обърна внимание на случая със самолет, който според него лети на височина от 40 хиляди фута. В същото време самолетът показва необичайни аеродинамични свойства, отбеляза Улси.

„През годините имаше един вид събитие, друг, обикновено включващ някакъв самолетен планер. Имаше един момент, когато един мой приятел успя да спре самолета си на около 40 000 фута и той не продължи да лети като нормален самолет “, каза 79-годишният Уолси.

Бившият шеф на американското разузнаване също уточни, че се твърди, че има много подобни случаи с участието на НЛО, а историята с този самолет му е разказана от „източник, който той уважава“.

Забележително е,

че бившият ръководител на американското разузнаване направи такова изявление, в подкрепа на новата си книга „Операция Дракон“, в която Уолси също споделя друга невероятна теория.

Според автора, Лий Харви Осуалд ​​е убил американския президент Джон Кенеди, по заповед на Кремъл.

По-рано през декември друг бивш шеф на американското разузнаване Джон Бренан заяви, че „би било арогантно да вярваме, че сме сами във Вселената“.

„Мисля, че е малко самонадеяно и арогантно за нас да вярваме, че няма друга форма на живот в цялата Вселена“, съобщава Daily Mail.

На 19 март директорът на националното разузнаване

на Доналд Тръмп, Джон Ратклиф заяви, че има много повече наблюдения на извънземи, отколкото е било известно на широката общественост.

Той припомни случая с „движението на обекти, които са трудни за възпроизвеждане дори от компютър, и все още нямаме технология за това. „

Американски анализатори продължават да чакат доклад за инцидента.

През декември 2020 г. на правителството бяха дадени 180 дни да разкрият какво се знае за инцидента, което означаваше, че докладът трябва да бъде публикуван до 1 юни.

И в началото на януари жителите на хавайския остров Оаху в САЩ заснеха „гигантско НЛО“ – по това време не беше възможно да се разбере с какво е свързано необичайното явление.

изт.