Тайни и загадки

Болезнената истина, която никой учен не иска да признае

В древността било прието, че човешката цивилизация е дар на боговете. Всичко е започнало преди повече от 25000 години, когато боговете са създали цивилизацията по течението на Нил.

Хората вярвали, че боговете са им донесли всичко стойностно. Тези невероятно благосклонни автори на новата цивилизация са създатели на пирамидите, Сфинкса и всичко останало.

Високо развита цивилизация

Екип от изследователи с ръководител проф. Ричард Долан привежда нови доказателства за присъствието на високо развита цивилизация на Земята.

Античността е изпълнена с истории за същества и летящи обекти, които не би трябвало да са съществували, твърдят историци. Основание намираме в легендите на най-старите народи населявали Земята.

Но това днес се премълчава и се притиска от ортодоксалната наука, а най-вероятно и от Римокатолическата църква. Сказанията са толкова истински, че бихме могли да открием наследство им по нашите земи без никакви усилия.

Ескимосите говорят за метални птици

А неизвестно откъде предците на маите са знаели, че земята е кръгла. Легендите на народи от преди инките твърдят, че звездите са населявани от „боговете“, слезли при тях от съзвездието на Плеядите.

Според шумерски писания „боговете“ дошли от звездите и се върнали при тях. Данни за живот на други планети и летящи машини се съдържат и Бхагавад Гита и Махабхарата. Съвпадение ли е това?

Рамаяна е санскритски епос от 4-5 век

В него думата „вимана“ означава нещо като „самолет“. Описва се като „колесница, наподобяваща ярък облак в небето“.

Виманите са описани и в Махабхарата, където се казва, че са използвани за транспортиране на боговете през небесата.

Те били маневрени космически превозни средства, които можели да покрият огромни разстояния и да се движат напред, нагоре и надолу.

Според Ричард Долан „култури като скандинавските, славянските, еврейските, тибетските, хопийските и западноафриканските изобразяват змиеподобни богове, притежаващи езотерична мъдрост“.

Самарангана Сутрадхара е енциклопедичен труд, посветен на класическата индуистка архитектура, написан през 1000-1055 г.

Една цяла глава от него е посветена на изграждането на летящи машини.

Тибетски книги споменават праисторически летателни машини, които наричат ​​“перли в небето“ и подчертават, че това знание е тайно и не трябва да става масово достояние.

Очевидно е, че ни заблуждават не само за нашия произход, но и за истинските създатели на последната човешка популация.

По целия свят има пирамиди, строени от различни цивилизации и в различно време, които не са имали контакт помежду си. Същото се наблюдава и при пещерните картини.

В Северна Италия, в района на Ломбардия, има рисунки на около 5000 до 7000 години.

В тях са изобразени същества с ореол или шлем. Те да са били древни астронавти. Това е почти сигурно, но науката едва ли някога ще приеме този факт. Тя ще продължи удобно да отрича всичко свързано с могъщите древни цивилизации.

Science Tech