Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

БУМЕРАНГЪТ НА НЕСПАЗЕНИТЕ ОБЕЩАНИЯ

Винаги, когато даваме обещания, които не изпълняваме, по каквато и да е причина, това води до обременяване на енергийно ниво. Рано или късно това бреме ще ни достигне като се проектира в живота ни.

Нека разгледаме пример, за да е по-нагледно:

Двама стари приятели след дълга раздяла случайно се срещат по пътя и се заговарят. След кратък разговор единият приятел обещава на другия да му се обади на следващия ден, за да продължат разговора си.

Така на следващия ден, каквито и ангажименти съдбата да предложи на чакащия приятел да му се обадят. Той ги отклонява или пропуска, защото чака обещано обаждане.

Денят минава, но телефонът не звъни. Навярно сте попадали в такава ситуация и знаете до какво разочарование водят неизпълнените обещания.

Особено тогава, когато неизпълненото обещание е провалило целите ви планове. В този случай, ако вие позволите да се разочаровате или обидите, ще излъчите негативна енергия.

Тя, със силата на бумеранг, ще се върне, както към вас така и към вашия приятел, защото той е бил причината вие да я излъчите. Чували сте израза: “Каквото посееш, това ще пожънеш”.

Влиянието на първопричината в живота

Причинноследствените връзки оказват огромно влияние в живота на хората. Ако си давахме повече сметка за това, че цялата негативна и положителна енергия, която излъчват хората около нас.

Вследствие на наше действие, се връща с пълна сила и към нас, тогава може би щяхме да се замисляме повече за своите действия.

Използвайте разумно своята енергия. Внимавайте и за това как провокирате останалите да използват енергията си.

И в двата случая излъченият енергиен заряд ще се върне към вас. И внимавайте какви обещания давате, ако не сте в състояние да ги изпълните, тогава по-добре не ги обещавайте. Всяко обещание тежи много повече отколкото си мислите.

Всяка дума, всяко дело, всеки миг са от значение, а какъв ще бъде вашият живот, зависи от това как си служите с тях.

Ако искате хората около вас да изпълняват своите обещания, тогава започнете вие самите да изпълнявате всяко свое обещание. Така с времето ще създадете реалност, в която хората ще са коректни към вас.

shirinan.com

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.