Здраве

Часове, в които се събуждате има специално значение. Какво е то?

Сънят е изключително важен за здравето и психическото благосъстояние на човек. Уверете се, че получавате достатъчно сън всекидневно заради вас самите.

Ако се събуждате в определено време всяка нощ, това може да е знак, че енергиите в тялото ви дават знаци.

Различните енергийни меридиани в тялото се активират, по различно време на деня. Така по-лесно може да се определи какво точно не е наред.

1. Трудност при заспиване от 21:00 до 23:00

Повечето хора, които стават рано си лягат по това време. Ако изпитвате трудност да заспивате между тези часове, това е показателно, че имате твърде много насъбран стрес и тревожност.

Решението на този проблем е практикуването на позитивни и медитиращи упражнения. Започнете да правите такива практики, за да успокоите тялото и умът си.

2. Ако се събуждате между 23:00 и 1:00 часа

Ако редовно се будите в тези часове, това означава, че енергийният меридиан в жлъчния мехур страда. Този меридиан е обвързан с емоционалното разочарование.

Може да балансирате енергиите, като започнете да практикувате спокойно поведение през голяма част от деня. Съсредоточете се върху това да приемате себе си такива, каквито сте.

3. Ако се събуждате между 1:00 и 3:00 часа

Този енергиен меридиан е свързан с черния дроб. Той може да бъде блокиран поради гняв.

Успокойте се с чаша студена вода и започнете да мислите над това, което е причинило гнева. Разберете защо сте ядосани и след това го пуснете да ви напусне.

4. Ако се събуждате между 3:00 и 5:00 сутринта

Тази рамка от време е много важна, тъй като може да означава няколко неща. Този енергиен меридиан е свързан с белите дробове и чувството на тъга.

Практикувайте внимателни дихателни упражнения и се свържете с вътрешното си Aз за напътствие.

Събуждането по време на тези часове, може също да означава, че висшето ви Aз се опитва да ви каже, да обърнете внимание на знаците или посланията, които идват по пътя ви.

5. Ако се събуждате между 5:00 и 7:00 часа

Това може да бъде знак, че изпитвате различни емоциии. Ето защо е добре да се вгледате в тях и се опитате да ги балансирате.

Защо всички тези неща са важни?

Сънят е много сложна част от човешката природа. По време на сън често получаваме знаци и послания от по-висшите ни същности.

Te се опитват да ни помогнат, да избегнем грешките и да влезем в хармония със себе си.

Сънищата имат функцията на пратеник, така че е жизнено важно да им обръщаме внимание. Когато работим върху всички тези енергии и емоции, започваме да се трансформираме в по-висши версии на себе си.

Източник: Еxpanded Сonsciousness