Новини

Числата 3, 6 и 9. Мистичното откритие на Тесла за тайните портали

„Ако знаехте за великолепието на числата 3, 6 и 9, щяхте да разполагате с ключа за разкодиране на Вселената“ – Никола Тесла

Зад името на Никола Тесла се крият много мистерии. Голяма част от идеите му, дори и днес изглеждат като дошли от далечното бъдеще. Има твърдения, според които, гениалният инженер и конструктор е получавал информация от паралелни светове.

Индукционен електрически двигател, флуоресцентно осветление, асинхронен електромотор, трифазни и многофазни трансформатори, безжично предаване на електроенергия.

И още – електрически часовник, радиоуправляеми торпеда и летателни апарати, реактивни самолети, кораби на въздушна възглавница – това е само малка част от списъка с революционни идеи, открития и изобретения на Никола Тесла. До момента на смъртта си той има над 700 патента в цял свят.

Никола Тесла е известен и със своите, не малко на брой странности. Когато отсядал в хотел, той избирал единствено такива хотелски стаи, чиито номера са кратни на 3, почиствал чиниите си с 18 салфетки и обикалял три пъти около всяка сграда, преди да влезе в нея. Никой няма обяснение за това загадъчно поведение.

Тесла описва множество случки, в които е ставал свидетел на силни светлинни проблясъци, последвани от моменти на интензивно творчество и яснота.

Именно тогава, той е бил в състояние да си представи и да начертае едно изобретение в съзнанието си, с почти холографски детайл.

В мислите си Тесла е успявал да завърти тези видения, за да ги разгледа парче по парче и да разбере как точно да ги изгради.

Почти никога не използвал предварителни схеми и чертежи на хартия. Всичко е било базирано на идейни преживявания.

Ръководен от фундаменталния принцип, върху който е изграден универсалният език на математиката, Тесла е стигнал до заключението, че науката не е измислена от човека, а просто е открита от него.

Никой не може да изобрети нищо, тъй като ние сме просто откриватели на вече съществуващи принципи.

Никола Тесла е изчислил възлови точки около планетата, които са свързани с числата три, шест и девет. Твърди се, че той бил буквално обсебен от тези числа.

Изследвал е числените модели във Вселената, известни като „Божият план“, „Проект на Бога“ или „Математическия отпечатък на Бог“. Те се наблюдават при звездообразуването, развитието на ембрионалните клетки и други природни проявления.

Има една основна система, която изглежда като фундамент на всичко съществуващо в природата.

Тази система е известна в математиката като бинарна или двоична бройна система, където моделът започва от едно и продължава като се удвояват цифрите.

По този модел се размножават ембрионалните клетки: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256 и т.н.

Марко Родин открил, че в така наречената вихрова математика (която показва връзките и качествата на числата), този модел се повтаря до безкрайност: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2 , 4. Тук числата 3,6 и 9 не съществуват.

Според Родин, тези цифри представляват вектор от трето към четвърто измерение, който може да се определи като поле на енергиен поток.

Това поле е с по-висока пространствена енергия, която оказва влияние върху енергийната верига на другите шест числа.

Ранди Пауъл, ученик на Марко Родин, отива още по-далеч като твърди, че това е таен ключ към свободната енергия, която Тесла изследва до последните дни на живота си.

Всъщност към която и древна култура да се обърнем ще открием, че числото три е от изключително значение, а според редица тайни общества три е свещено число.