Тайни и загадки

Човекът получил знание от извънземни сили остава загадка

Един учен визионер

Той е предвидил най-големият скок в човешката история. Една обсебваща идея. Ние искахме да отидем в космоса, защото той искаше да отиде там.

Трябва да се запитате откъде е дошло това знание. Той е разработил средствата за изпращането на човек на Луната, но дали страстта на Вернер фон Браун е плод на собствената му амбиция, или е бил под влиянието на същества от друг свят?

На невероятната 20-годишна възраст,

той е назначен за ръководител на германската ракетната програма от началника на артилерията капитан Валтер Дорнбергер.

Възможно ли е гениалното момче да е било водено от неземни сили. Може ли да е черпил вдъхновение от научната фантастика? Може би от собственото си въображение и визия за бъдещето. Или пък е бил вдъхновен от нещо извънземно?

А дали висши сили да са установили някакъв контакт с фон Браун? Нещо или някой, може да го е открил и виждайки потенциала ни като цивилизация, му е дал нужните инструменти и прозрения, за да ни поведе към космоса.

Някои предполагат,

че хора като Алберт Айнщайн и Тесла, са имали извънземна подкрепа, че незмни сили са имали достъп до техните безмерни знания.

И въпросът е: Дали Вернер фон Браун е бил един от тях? Защото визията и идеите му са били невероятни за времето си.

Твърде възможно е извънземни сили

да са избрали Вернер фон Браун, за да подтикне човечеството към Луната и по-нататък, както предполагат някои негови изследователи.

През 1937 г. в небето на Полша било видяно разноцветно светещо кълбо. Според всички описания това било НЛО.

Говори се, че нацистите са отнесли повреденият летателен апарат в охраняван обект на СС, където бил изследван от най-добрите авиационни специалисти в Германия, сред които и Вернер фон Браун.

Бившият подполковник, Филип Корсо, в книгата си „Денят след Розуел“, твърди, че Фон Браун е провеждал и секретни научни изследвания, включително и на извънземен кораб паднал в пустинята.

Има теория, че извънземната технология

от Розуел, а може би и от други катастрофи е била откарана на полигона Уайт Сандс, където е работил Вернер фон Браун. И че всички изследвания и разработки в Уайт Сандс, или поне една част от тях, са били извънземни технологии.

Корсо твърди, че в резултат на тези обратно-инженерингови усилия, са се появили днешните интегрални схеми с чипове, оптичните влакна и лазерите.

Внезапният бум на технологиите след Втората световна война е необясним за мнозина.

Затова изследователите смятат, че самият Вернер фон Браун е източник на тази извънземна технология.

НП/AE