Тайни и загадки

Дълбоките „Черни програми“ за укриване на факти и доказателства

Темите за извънземни и НЛО будят съзнанието на хората по целия свят. Но защо?

Когато става дума за предполагаеми срещи с извънземни, винаги се поражда огромен интерес по темата. На първо място има много истории, които са споделяни и потвърждавани в различни части на света.

Все повече изследователи и учени се убеждават, че има намеса в нашето развитие от по-напреднала цивилизация. Вероятно не една.

Хипотезите и разсекретените документи

Военни свидетели споделят за типичните сиви посетители. Има доклади за срещи и с човекоподобни извънземни, с различен цвят на кожата, които е близък до синия. Но защо това е особено актуално през последните няколко години?

Отчасти, заради основата на човешката природа – да размишлява за неизвестното и загадъчното, а и откриването на все повече доказателства по земята дава основание за сериозен дебат.

Хората, които работят по темата варират от преподаватели, през астронавти на НАСА, до такива с висок военен ранг и дори влиятелни политически фигури.

За да допълнят тези свидетелства, хилядите разсекретени документи, свързани с НЛО са подложени на щателно изследване.

Днес само закостенелите скептици отричат очевидното, но останалите продължават с откриването на все по-убедителни доказателства.

Нага в историята

Част от документите описват една невраждебна цивилизация. Нага е раса нечовешки рептилоподобни същества.

Срещат се в литературата на много древни култури по целия свят, особено в Хинди. Присъстват и в митологията на Южна Америка.

Те са описвани като полубожествени същества, полухора. Влечуги, които могат да приемат напълно серпентинна или човешка форма. Според легендите, тези същества са съществували в огромни царства във вътрешността на земята.

Счита се, че са приятелски настроени към хората, но от друга страна могат да бъдат опасни.

Енциклопедия Британика за наги:

„Женските наги са видове змии. Династиите им се срещат в североизточната част на Индия, Палавас в южната част на Индия, както Древен Индокитай.

В будизма нагите често са представени като пазители на вратите. В Тибет са считани за второстепенни божества. Царят на нагите – Мучалинда, който приютява Буда от дъжда в продължение на седем дни, докато той е в дълбока медитация, е изобразен през 9-13-ти век като Mon-Khmer Buddhas.“

Нагите защитници на Буда

Личности като Дейвид Айк твърдят, че те са присъствали на раждането на Буда, независимо от факта, че са смятани за опасни, особено когато са ядосани.

Според Химаванта Сутта, Буда назовава нагите в една притча.

Нагите зависят от планините на Хималаите за получаване на сила. Когато те са достатъчно силни, се спускат към малки езера и потоци, а след това към по-големи езера, реки и океани. В океана те постигат величие и просперитет.“

Потвържденията за Нага

Отляво на снимка е Уилям Томпкинс, заедно с адмирал Лари Марш. Като тийнейджър Томпкинс имал усет към детайлите и обичал да създава модели на кораби и подводници.

Флотът проявява интерес към възможностите му и го назначава, за да развива дейността с по-напреднали технологични проекти. След време Томпкинс прави шокиращи разкрития относно тайните програми на правителството на САЩ.

Това са специални програми за достъп (Special Access Programs). Те не съществуват публично, но са реални. По-известни са като „дълбоки черни програми“.

През 1997 г. доклад на Сената на САЩ ги описва като „толкова чувствителни, че са освободени от стандартните изисквания за докладване в Конгреса.“

Томпкинс започва да говори за реално съществуващи предполагаеми влечугоподобни същества. Секретната информация описва, че тези същества биха могли да се преобразяват в човешката форма.

Информацията на Томпкинс е обявена за невярна

Разкритията направени от него са неглижирани и всичко отива в досието с гриф „фалшиви новини“. Но никой не иска хората да са образовани и запознати с истинската история на земята.

Много изследователи в днешно време твърдят, че някои високопоставени политици и кралски фамилии имат кръвна връзка с тези същества. Дали това е така е спорно?

НП/ Arjun Walia©