Тайни и загадки

Дали изображенията на НАСА показват статуи на червената планета?

Марс продължава да изненадва ловците на НЛО по цялото земно кълбо, които са убедени, че някога Марс е бил обитаван и че доказателствата за това са налице. 

Благодарение на безбройните изображения, излъчвани на Земята от марсоходите на НАСА „Curiosity“ и „Opportunity“, успяхме да проучим Марс така, както никога досега. макар да научихме много за това, че Марс е бил планета подобна на Земята с реки, езера, океани и дори атмосфера, има и много загадки, които очакват да бъдат разкрити.

Ловци на извънземни обекти

След преглеждането на огромен брой снимки, публикувани от НАСА в техните онлайн архиви, ловците на НЛО твърдят, че са забелязали на Марс мистериозна „изкуствена“ структура.

По-точно те твърдят, че са забелязали статуя на Марс. И то не само статуя, а статуята на „древен извънземен Бог“.

Видеоклипът, качен в YouTube от потребителя UFOvni2012, повдига редица въпроси относно някои детайли от повърхността на Марс.

Но наистина ли е доказано, че древни извънземни са кацали на Марс? Или това е просто още едно от безбройните изображения от Марс, които изглеждат като нещо познато само защото нашият мозък ни прави номера?

Думите на служителите на НАСА

Според д-р Джон Бранденбург, бивш служител на НАСА, за Марс има повече информация, отколкото това, което ни е казано и ловците на НЛО, които твърдят, че са забелязали изкуствена структура на Марс, не са луди.

Д-р Джон Бранденбург, плазмен физик със забележителна кариера като учен твърди, че живота на Марс е бил унищожен с ядрени оръжия: „Ксенонът на Марс е много близо до компонента в земната атмосфера, получаван при програмите за ядрени оръжия на Земята, както при тестването на водородни бомби, така и при производството на плутоний, като и двете включват големи количества делене на атома с бързи неутрони.

Оказа се, че марсианският ксенон може да е приблизително от смес от 70% ксенон от ядрени опити, смесен с 30% естествен земен ксенон, което предполага, че марсианският ксенон е бил подобен на земния, преди голямо ядрено събитие да го промени драматично”.“

Генерал-майор Нютон Стъбълбейн, с активна кариера продължила 32 години, също говори за Марс и за това какво наистина има там.

Според него: „Има структури на повърхността на Марс. Има структури под повърхността на Марс, които не се виждат от камерите на Вояджър, прелетял през 1976 г.

Ще ви кажа и, че има машини на повърхността на Марс, има машини и под повърхността на Марс, които можете да видите, да разгледате подробно, да видите какво представляват, къде се намират, кои са те и много подробности за тях”.

Вероятните изводи

Подобни изявления наистина ви карат да се питате дали всъщност е възможно в далечното минало да е имало някакви разумни същества на Марс и да смятате, че, в края на краищата, може би не всичко е псевдонаука.

Ето защо следващото изображение на Марс се счита за едно от многото доказателства, че повърхността на Марс е покрита с древни развалини от някога велика древна цивилизация.

YouTube