Тайни и загадки

Дали същества от други галактики не са сред нас от хилядолетия?

Смята се, че щом осъществим контакт с извънземна цивилизация, изходът за човечеството ще бъде неблагоприятен.

Но дали тези същества от други планети и галактики не са вече сред нас от хилядолетия, изучавайки ни, контактуващи само с определени хора? Дали някои от тях не са тук да ни предпазят?

Какви са хипотезите?

Лиранска цивилизация

Смята се, че Лираните са нашите най-стари предци. Има и хипотези, твърдящи, че те всъщност са били първите „хора“, формирали цивилизация в Млечния път.

Прочутият Били Майер бил един от първите хора, комуникирал с Лираните. Той твърди, че те му разкрили произхода и историята си.

Той казва, че: „Те описаха древните си предци, които произхождат от далечна звездна система, близо до мъглявината Пръстен, разположена по посока на съзвездието Лира.

Арктурианци

След цяла вечност на съществуване, един от най-древните видове извънземни в нашата галактика са достигнали на друго ниво на реалността.

Счита се, че те са цивилизация, съществуваща в петото измерение. Планетата им на произход се намира на приблизително 200 светлинни години, в съзвездието Воловар.

Те достигнали нивото на развитие на човечеството, още преди стотици милиони години.

Хората, които твърдят, че са осъществявали контакт с тях, казват че Арктурианците комуникират чрез телепатия и могат да манипулират материята с ума си.

Остаряването и смъртта са неща, елиминирани от тяхното общество. Някои хора вярват, че те са тук като наши пазители, бдящи над нас от хиляди години.

Смята се, че техни сателити обикалят планетата ни от хилядолетия.

Телосианци

Те са описвани като високи хуманоиди с руса коса и мраморна кожа. Смята се, че те са последните оцелели от отдавна загубена земна цивилизация.

Някои хора смятат, че те оцелелите от катаклизмите, потопили Атлантида и Лемурия, докато други смята, че те са много по-стари.

Първият човек, описал Телосианците бил адмирал Ричард Бърд. В неговите дневници той пише за тайни мисии до Северния полюс, където се намира дома на напреднала подземна раса.

Бърд пише, че те имат няколко подземни градове, но тестовете с атомни и водородни бомби ги изкарали на повърхността.

Те искали да предотвратят гибелта на човечеството и на планетата.

Алфа Кентавърианци

Тяхната цивилизация е считана за най-технологично напредналата в Млечния път.

Според някои изследователи те са еволюирали да живеят в океаните, моретата и езерата и там са построили базите си.

Те комуникират телепатично, а мисията им на Земята е да съблюдават технологичното ни развитие и да предпазват планетата ни.

Плеядианци

Смята се, че те са най-многобройни сред нас. Техния дом се намира на около 400 светлинни години, в звездния куп Плеяди.

Тяхната задача на Земята е да ни предпазят от Сивите извънземни. Те са враждебни и са тук, за да експлоатират човечеството.

Двата извънземни вида водят война от хилядолетия тук, както и в други звездни системи.

in5d.com