Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Дали земните богове са създадени от извънземните?

По думите на известния водещ на телевизионния канал „История“ основата на съвременната религия е станала именно древна извънземна цивилизация, когато са напуснали земята.

Giorgio Tsoukalos направи изумително изявление по време на ежегодната конференция в Калифорния.

Изтъкнатият изследовател е известен със своите програми на канала „История“ за посещаването на Земята от извънземни в древността и за тяхната роля в историята на човечеството.

Г-н Tsoukalos твърди, че ранните човешки цивилизации погрешно са приели извънземните  същества за богове, а тяхната технология − за магия.

Той каза: „Причината, поради която ние сме там, където сме сега, е неразбирането на технологиите. Причината, поради която ние днес имаме религия, се заключава в неправилното разбиране за посещенията на извънземните.“

По думите на изследователя, доказателства за неговата теория могат да се намерят в древноегипетското изкуство и в реликвите.

След това телевизионният водещ  разкритикува археолозите за това, че крият тези доказателства за посещенията на извънземните. Но официалните историци отхвърлиха твърденията му като „псевдо научни“.

Американският историк Fritze каза, че канал „История“ поддържа неправилно разбиране на официалната история.

 

Dailystar

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.