Новини

Заблудите на пикселите, наричани хора. Предсказанието на Милър

Новите предсказатели, наречени топ анализатори от водещи издания обикновено получават случайно подхвърлена информация, на която базират прогнозите си.

Тези данни не са каквито и да е. Те са внимателно изготвени в центрове, управлявани от хора като Кисинджър и Сорос.

Просто пример нищо повече. Второто важно условие е предсказанията да имат достъп до широка публика.

Третото – да съдържат в себе си умно подбрана спекулативна информация.

На запад я наричат пророчество или точен анализ. Когато идва от изток е определяна като хибридна атака. От друго място просто е за кошчето.

Авторът от „Форин полиси“ Пол Милър твърди, че преди четири години е предвидил руската инвазия в Украйна.

И продължава: „Сега идва следващото ми предсказание, което на много хора ще се стори очевидно: балтийските страни са следващите.

И ще бъдат едно от първите големи предизвикателства за новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп.“

Сега за друго. Новата мода в медиите днес е да се охулва и подиграва Доналд Тръмп.

Удивително как певци, актьори и фенове на булевардни издания, със съдействието на безсмъртни журналисти, се забавляват с авторитета на новоизбрания американски президент.

Тоест как така е възможно бял бизнесмен да стане президент? А Хюсеин как може? Модно е да се говори за какво ли не.

Обратно към предсказанието за третата световна война в неговия съкратен вариант.

Провиждането от Америка направи толкова силно впечатление у нас, че го публикуваха десетки издания. Линкът е в края на статията.

Междувременно други медии, включително и забранените хибридни RT, РИА, Звезда, Спутник и други имат подобни пророчества в арсенала си.

Милър твърди скандално близко до публикациите в руските сайтове: „Западът разшири сферата си на влияние за сметка на Москва, и Кремъл търси да си върне позиции. Именно поради това “украинската криза е по вина на Запада”.

Този цитат, изваден от контекста и поднесен така е ярък пример за хибирдна чума.

Истинската чума залива държавата ни, но е замазана от либерални, състрадателни маламашки. Дори ни внушават да се заразим сами с тази чумна епидемия защото ще ни направи щастливи.

Заблудите се сипят една след друга и услужливо се поднасят на малките пиксели, наричани хора.

Неотдавна научих за една строго пазена езотерична тайна. Не сте длъжни да вярвате.

Човешките души са определен брой. Създателят ги е определил с първото творение.

Нарастването на населението на планетата е запълване на тела с животински души и напълно бездушни същества. Холивудските продукции за зомбита и битката им с човеците не са случайни.

Накрая предлагам избрани откъси от пророчеството на Пол Милър:

„Путин вярва, че хегемонията върху руската близка чужбина е жизненоважна за сигурността на Русия заради убежденията си, свързани с руската нация и историческа съдба.

Кремъл в наши дни се захранва от една особена форма на руски национализъм, примесен с религия, предопределеност и месианство. Според собствената си реторика Русия е пазител на православното християнство (бел. авт.

Все пак думата православие бе записана в декларацията на ЕП) и има мисия да защитава и разширява вярата.

Следващата стъпка на Путин ще е по-опасна от предишните, защото най-вероятно ще се опита да окупира страните от Прибалтика, които са членове на НАТО.

Путин ще стимулира създаването на съмнителна военна криза, посредством неоспорими посредници, най-вероятно в следващите две години.

Вероятно рускоговорещите латвийци и естонци (една четвърт от населението на двете държави са етнически руснаци) ще започнат бунтове в защита на правата си, настоявайки, че са обект на гонения и търсещи “международна закрила”.

Ще се появи съмнително добре оборудван и подготвен “Народен фронт за освобождението на руска Прибалтика”.

Няколко значими атентата ще тласнат балтийските страни на ръба на гражданската война. Възможно е да се появи минорно като обхват въстаническо движение.

Полша ще е ядрото на кампанията за задвижването на член 5. Ще обяви Прибалтика за обект на руска агресия и ще се опита да координира единна отбрана срещу руската агресия.

Германци и французи ще се противопоставят остро. Всички ще погледнат към САЩ, за да се ориентират в каква посока се гледа лидерът на алианса. И тогава Тръмп ще трябва да реши дали отбраната на Латвия си струва третата световна война.“

По фин начин за имплементиране сред пикселите на предварително разработена програма (софтуер) за агресия трудно може да бъде открит в наши дни. Но пък разработчиците винаги могат да ни изненадат с уникални продукти.

СК/НП/foreignpolicy.com