Демони ловуват бузсмъртни души. От къде идват тъмните и светлите?

Тъмната страна се нуждае от физически тела за да действа. Изкушени от злото. Много хора толкова силно желаят нещо, че са готови да се откажат от безсмъртната си душа. И преминали към тъмната страна. Те разбирали, че служат на тъмнината. 

Ако на света съществува добро, следва ли да има и зло? Има ли отрицателни енергии, които се просмукват в космоса? И ако е така, може ли истинският източник на тези тъмни сили да са извънземни същества от различни системи?

В света има добро и зло. Ако разгледате всички факти, ще откриете, че зад това стоят извънземни същества. Ричард Рамирез се нарекъл „Нощния ловец“. Признат за виновен в убийството на 13 души. Той твърди, че е „слуга на Сатаната, изпратен на Земята, за да извършва зверства за дявола”. Дейвид Берковиц, с прякор „Синът на Сам“ е обвинен в убийството на шест човека и раняването на още седем. Той заявява, че е бил „войник в сатанинска армия.” Тед Бънди, сериен убиец и изнасилвач, арестуван за над 36 убийства. Той твърдял, че при извършването на престъпленията нещо го обладавало. Той го нарича „съществото“.

Дали тези хора просто са халюцинирали, или наистина са принуждавани към насилие от тъмни същества?

Идеята за неземни добри и зли сили, влияещи на хората, съществува в почти всяка култура по света. Философи, теолози и психолози отдавна обсъждат не само съществуването, но и естеството на тези сили. Светлите и тъмните сили може да са нещо съвсем обективно и реално.

От тази гледна точка, това може да са духовни сили, наричани от една страна „Бог“, а от друга „Сатана“, дявол или демони. Независимо дали разглеждаме тези сили от метафизична гледна точка, че са някъде там навън, или от психологическа, че са вътре в нас, трябва да отчетем, че това е от значение. През вековете, повечето хора на Земята вярвали, че неземните същества всъщност са посредници, които ни въздействат пряко или косвено. И че между тях се води война, в която те използват хората като представители или застъпници.

Очевидно е, че на света има добро и зло. Ако разгледате всички данни за контакти в миналото и НЛО ще откриете, че зад това стоят извънземни същества, които са отговорни за тъмнината, за войната, страданията и всичко това.

Те са наричани богове в Месопотамия и в Египет. А после се превърнали в ангели и сили на Сатаната. Днес ние ги наричаме извънземни, но това е едно и също нещо. Няма съмнение, че доброто и злото пронизват цялата вселена, че добро и лошо, ин и ян, положително и отрицателно съществуват в цялата позната и непозната вселена.

Според разсекретени доклади на ЦРУ, доброто и злото е присъщо и на самите извънземни. Дали „добро“ и „зло“ са само вътрешни човешки качества? Или може да са материални сили, които пронизват космоса? Вероятно още улики могат да бъдат открити в древните текстове, описващи разпространението на тъмните сили на Земята.

НП/АЕ 2017

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.