Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ДЕСЕТТЕ ЗАКОНА НА ЕНЕРГИЙНАТА ХИГИЕНА

Всеки, който е тръгнал по дългия път на духовното развитие, става по-чувствителен. Тази сензитивност се засилва, колкото по-далече стигаме и затова е необходимо да се грижим за чистотата на енергийните си полета.

Има лесни практики за поддържане на енергийна хигиена, които гарантирано правят живота ни по-безпроблемен. Ето десет от тях, които може да приложите още днес.

1

Избягвайте натоварващите контакти. Има хора, които ви карат да се чувствате некомфортно и дори тревожно. Те често са изискващи или вие самите се чувствате длъжни да удовлетворите желанията им. Избягвайте общуването с тях, вместо да опитвате да го промените към по-добро. Постарайте се да не привличате вниманието им и престанете да се интересувате от мнението, което имат за вас.

2

Когато се озовете на място с много хора, опитайте да не допускате непознати непосредствено зад гърба ви. Енергийната ос на всеки човек се намира на 10-15 сантиметра от гръбначния му стълб. Това е много чувствителна зона, защото е отворена за всякакви влияния. Ако често ви се налага да сте сред тълпа, използвайте масло от евкалипт – неговият аромат ще създаде енергиен щит около вас.

3

Опитайте се да не ядете храна, приготвена от някой, който е уморен, разочарован, ядосан, нервен или лош човек по принцип. Дори да сте много гладни, подобна порция може повече да ви умори, отколкото нахрани.

4

Във вашия дом трябва да имате собствен ъгъл, кът или пространство – така наречената зона за личен комфорт. Там никой не може да пристъпи без ваше разрешение.

5

Бъдете внимателни с намерените предмети, особено бижута, амулети и лични вещи. Не знаете съдбата на техните собственици – вещите могат да бъдат натоварени с много негативна енергийна информация.

6

Бъдете внимателни и когато приемате подаръци. Има дарове, които може да ви отслабят енергийно или дори да причинят сериозни и дълготрайни заболявания. Приемайте само онези подаръци, които интуицията ви одобрява.

7

Започнете да се занимавате със спорт: бягане, плуване, фитнес, аеробика, колоездене или друг вид дейност. Погрижете се за здравето си, защото физически изтощените хора не мотгат да се предпазят от енергийна атака. Напротив, те дори постепенно приемат енергията на други хора, губейки своята.

8

Не носете чужди дрехи и аксесоари. Не използвайте личните вещи на болни и мъртви хора. Не давайте собствените си вещи на някой друг, който да ги използва ежедневно.

9

Бъдете благосклонни, дипломатични и психологически гъвкави. Опитайте се да избягвате конфликти или да ги облекчавате, вместо нагнетявате. Научете се да прощавате. Не отговаряйте на злото със зло. Когато сте раздразнителни и ядосани, вие губите жизнената си сила.

10

По-често се усмихвайте. Научете се да се радвате на всеки ден от живота си и да виждате красотата в заобикалящия ви свят. Обичайте себе си, обичайте хората, обичайте природата.

Conscious Reminder

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.