Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Дейвид Айк: Нов модел за контрол е дело на извънземни

„Да сътворим човек по Наш образ, (и) по Наше подобие“ (Бит. 1:26)

Въпреки различията, различните фракции от извънземни и земни някак се споразумяваха за владението Земята. Но настъпват мрачни времена. 

Контролът, осъществяван от досегашните господари, е заменен с нови модели в определени места на планетата. Австралия, Канада и САЩ са територии на една прастара империя от популярни съзвездия. И те ще бъдат новите модерни лагери за биоиндивиди, които ще заменят човека.

Фактите са пред очите ни. Освен като мъж и жена, канадците вече ще могат да се самоопределят и като трети особен пол. Това става възможно след като правителството официално разреши третия пол, обозначен като Х, да може да се вписва във всички документи. Промяната ще бъде въведена най-напред в Министерството на имиграцията, а след това и във всички останали държавни институции.

Това не е само теория, а релно случващо се. Това е най-изтънчената и перверзна форма за управление на масите. Ако възроптаете, върху вас се нахвърля армия от медии, адвокатски кантори и други слуги на влечугоподобните.

Измамата е категорична. Всичко се прави с цел да ни улесни и да е по удобно. Получаването на паспорти, документи за пътуване или имиграционни документи, които съответстват най-добре на половата идентичност на хората, които не се идентифицират нито с мъжкия, нито с женски пол.

И това се налага осезаемо в продължение на десетилиетие. В киноиндустрията, музикалният бизнес и дори детските анимационни филмчета. 

Първата държава в света, въвела официално в документите си трети неопределен пол „Х” е Австралия. Тази страна отдавна е сочена неслучайно за опитно поле на извънземните фракции. Тук тече усилено чипиране на населението и промиване на съзнанието със секретни програми от години.

Промяната за пола бе въведена като мярка срещу сексуалната дискриминация, която да даде възможност на транссексуалните и хората, които не искат да си определят половата принадлежност да запълват с „ Х” графата „пол“ в документите за самоличност. Повече от любезно обясняват политическите елити.

Но въпросът е как така това стана приоритет на правителствата на най-богатите страни?

През юни Канада прие законопроект, който добавя „половата идентичност или изразяването на пола“ редом с расата, религията, възрастта, сред мотивите за дискриминация, забранени от Канадската харта на правата. В САЩ гласовете за въвеждане на третия пол са подхранвани от Барак Обама и медиите близки до Сорос.

Някои вярват, че елитът на извънземните е прононсирал не само третия пол, но и заличаването на всякакви индивидуални качества на личността, чипирането, изчезването на парите и въвеждането на третия пол.

НП/Д. Айк

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.