Новини

Дейвид Айк: Световната конспирация коронавирус променя играта

Защо се случва всичко това, как така изведнъж цялото човечество попадна под ударите на рестриктивни мерки?

Нарушителите на карантината се арестуват, затворени са милиони, ако не милиарди по света. Въвеждането на този Нов световен ред изглежда е в ход и няма изгледи да спре неговия възход.

Така под знака на първоначални ограничителни мерки е възможно те да бъдат удължавани и отново удължавани. Този извънреден ред устройва елита.

Подозренията на мислещите са насочени към суспендирането на основни права на гражданите. Въпреки всичко и добрата воля за справяне с вируса истината е, че гражданите са под домашен арест.

Факт, който няма как да бъде пренебрегнат от остналите малко коментатори с достойнство. Едно е налагането на рестрикции и здравна хигиена, друго е „доброволното“ поставяне в състояние на затваряне у дома. Последното си е чист домашен арест със съдействието на държавата. Да, цената е нашето здраве.

После ще има мерки за възстановяване на икономиката, мерки за излизане от кризата и други такива с надзора на държавата на принципа „Проблем – Реакция – Решение“.

Италианците със симптоми на коронавирус могат да се изправят срещу обвинения в убийство, ако излязат навън, въпреки карантината и причинят смъртта на пациент.

На заподозрените пациенти с вируси е поръчано да стоят на закрито с със заплахата от наказание от 206 евро. Но те биха могли да бъдат изправени пред далеч по-сериозни такси, ако заразят някого в пътуването си.

Според италианските медии най-тежкото обвинение за „злонамерено убийство“ може да доведе до затвор до 21 години, докато разпространителите на вируси все още могат да бъдат обвинени в неправомерно поведение, дори ако никой не бъде убит.

„Ако съм заразен и търся контакт с други хора, независимо от възможността за предаване на инфекцията, тогава се случва престъплението на нараняването“, казва адвокат Франко Копи пред в. „Кориере дела сера“.

Италианските медии сравняват евентуалните обвинения с наказания за разпространение на ХИВ. Тоест умишлено са правили „непозволен“ секс – обвинение, което е довело до това, че един мъж е затворен за 24 години в Рим през 2017 г.

Днес, когато Италия затвори всички магазини с изключение на аптеките и хранителните магазини днес, когато страната безпрецедентното затвари цялата страна нещата изглеждат като под контрол.

Премиерът Джузепе Конте обяви последната вълна от ограничения в обръщение за закриване на барове, кръчми и ресторанти за две седмици.

„Благодаря на всички италианци, които правят жертви. Доказваме, че сме велика нация “, заяви Конте в деветминутното си обръщение към нацията.

Карантината е в сила най-малко до 3 април, а най-добрият здравен експерт Уолтър Ричард заяви пред италианската телевизия, че сънародниците му трябва да се подготвят за „дълга война“ срещу вируса.

Италианските градове стават „неузнаваеми“ с известните си пиаци в Рим, Флоренция и Венеция. Те са празни, с изключение на санитарни работници, които ги пръскат с дезинфектант.

На фона на всичко това в света се случва нещо, което спокойно може да бъде определено като превземане на свободите и правата на гражданите, твърди Дейвид Айк във видео поместено тук.

Дейвид Айк настоява още, че това е една планирана акция на световния елит за въвеждането на непопулярни мерки, които видимо се одобряват както от политици, така и от обикновените хора.

Световната конспирация коронавирус променя играта на световния елит и задава нови начини на поведение в цял свят.

Дали пък не настъпти и часът на Новия световен ред, като за предтекст е използвана кампанията срещу коронавируса?

НП/davidicke.com