Новини

Дейвид Айк: Това е един изключително луд свят и ни го пробутват за съвсем разумен

А истинските журналисти разказват колко е трудно да се прекара „друга“ информация през масмедиите.

Най-лошата цензура е авто-цензурата, когато знаеш, че няма смисъл, защото ще имаш проблеми, а и без друго материалът няма да бъде пуснат, и ти се цензурираш непрекъснато.

Религиите унищожават духовността

Всички религии имат един източник, и боготворят еднакви богове – тези, боготворени от тайните общества. Баща ми го наричаше „здрава ръка”.

Религиите поробват ума на хората, те разделят и управляват, вместо да показват безкрайното величие на човека.

Това е един изключително луд свят

и ни го пробутват за съвсем разумен. Той се поддържа от хора, които Майк Ламбърт нарича “папагали“. „Папагалите“ повтарят факти, които са чули от някой друг и това става „общоприето знание” „общовалидна истина”. И вече всички вярват.

„Повечето хора са други хора. Мислите им са чужди мнения, животът им е мимикрия, а страстите им – цитат.“ казва, Оскар Уайлд.

А Марк Твен е категоричен : „В религията и политиката вярванията и убежденията на хората почти винаги са „втора ръка“ и са сляпо приети от авторитети, които също не са ги проучвали, а са ги взели от други като тях, чието мнение по тези въпроси не струва и конска пръдня.“

Оттам са „общоприетото знание”, „общовалидната истина”.

Това е война с човешкия разум и човешките възприятия, за да гледаме себе си и света така, че конспирацията да си продължава. Обществото е така изградено, че все сме заети, нямаме време…

Ипотека, наем, работа, кредитна криза, цени на горивата…Но никой не спира да се огледа и да каже „Аха, ето какво било!”. Оцеляването ни изсмуква. Това е целта!

Започва се от все по-ранна възраст

„Трябва да вземеш изпита. Трябва!” „Трябват ти високи оценки!“

Вече 56 години съм на този свят и никога не съм използвал алгебра. Не я пускам в главата си. Махни се, изтрий файла.

Очевадно светът е объркан. Защото при неговата дейност ние създаваме боклук, с който не знаем какво да правим.

Създаваме удивителни технологии,

след което чрез тях бомбардираме градове, пълни с мирно население. И понеже сме на върха на развитието, с един удар избиваме много повече. Това е в името на свободата.

Нямаме нищо против децата ни да се подписват върху бомбите, които падат върху деца. Но не искаме да говорим за това.

„За убитите, осиротелите и бездомните няма значение дали унищожението се нарича тоталитаризъм или е в името на свободата или демокрацията.“, са категоричните думи на Ганди.

За да видите света такъв, какъвтo „трябва“ да го видите. Да, „Новините“. И да се страхувате! В този свят да се страхувате през цялото време!

Парите не стигат, какво ще се случи,

бъдещето е несигурно, страшно е! Трябва да оцеляваме и винаги да се страхуваме, че няма да успеем. Един много луд свят. Но защо? Защо светът, в който живеем трябва да е объркан и побъркан?

Някои може да кажат „Не е нарочно. Така се е получило.” След 20 години наблюдения ще кажа, че това е така съвсем преднамерено. Постигнатият резултат устройва манипулаторите на нашето общество.

И това не е само на едно ниво. Конспирацията е на много нива. Костюмарите около кръглата маса донякъде ръководят спектакъла. Но това е само на сцената. Всъщност е много по-сериозно.

Дейвид Айк