Тайни и загадки

Дейвид Уилкок разказва за строго пазените тайни на НАСА

В нашето развитие, изведнъж сме направили голям скок. Както сме си стоели в пещерите изведнъж строим пирамиди.

Така наречената официална наука има безброй доводи, но нито един не звучи правдоподобно.

Всеки ред от древните текстове отхвърля подобни внушения. Хората се питат защо истината е укривана така яростно от НАСА?

Иначе този цивилизационен скок може да бъде обяснен от директна намеса на високо развит чужд интелект в миналото ни.

Този интелект се е представил за бог, които изглежда е дошъл с летящи щитове. Използвал е сиви кораби или всякакви други описания на извънземна технология. Виждаме доказателсвата в древните легенди по цялата планета.

Те последователно се опитват да развиват човечеството в насока, която е изгодна за всички.

Много вярват, че извънземни посетители са побутнали интелектуално хора като Алберт Айнщайн. Неговата теория за относителност ни показа, че е възможно пътуването в пространството и времето.

Робърт Опенхаймер, чието изследване в сферата на теоретичната физика довежда до разработването на ядрените оръжия. Вернер фон Браун, чиито иновации в съвременната ракетна технология доведе до днешната космическа програма.

Когато погледнем живота и мотивациите на Вернер фон Браун и защо е искал да изкара човечеството в космоса се изправяме пред шокиращ съзнанието факт.

Той е бил напълно убеден, че вече сме излизали сред звездите и древна цивилизация е дошла от там на Земята, за да ни напомни кои сме всъщност.

Тези хора са били мотивирани или по-точно са искали да ни изведат в космоса, защото те са били убедени, че ще намерят нещо, което напълно ще промени планетата Земя.

Както и Никола Тесла, чийто експерименти с електричеството довеждат до всичко, от сателитна технология и роботика до това, което някои наричат „смъртоносен лъч”. Тесла казва, че смъртоносният лъч може да унищожи армия от 100 000 войника наведнъж.

Можел е да стопи двигателя на самолет от 400 км разстояние. Когато ФБР разследва смъртта на Тесла, открива документация, че смъртоносния лъч на Тесла се е разработвал във военновъздушна база Райт Патерсън, през 1943г.

Къде е закарана летящата чиния от Розуел? Във военновъздушна база Райт Патерсън. Значи имаме връзка. Възможно ли е научните постижения на Никола Тесла да са повлияни от извънземен интелект?

Теорията за древен интелект дошъл на земята предполага, че това е директен резултат от извънземно вмешателство с нашата ДНК. Значи сме наполовина хора, наполовина извънземни. Ние сме хибриди. Имаме невероятно изобилие от информация запазена от древни времена.

Но ако извънземните са дошли тук в далечното минало, кои са били те? И защо са решили да се намесят в съзнанието на учени превърнали се в гении?

НП/ Д. Уилкок