Тайни и загадки

Дошло е време за жътва. Въпросът е кой ще бъде готов? И дали ще има реколта или не?

Ангажиментът на Луцифер

в човешките дела завършва с предстоящата жътва, в която някои ще се възнесат към позитивното, някои ще се насочат към негативното.

А някои ще трябва да останат за още един цикъл преди поредното прибиране на реколтата.

Ролята на Луцифер

е била да стимулира и подтиква човешките същества да се развиват от 3-та към 4-та Плътност – процес, който някои наричат ​​“Възнесение“.

Обитателите на Земята живеели в рая, но липсвала възможност за еволюция, защото липсвала дуалност, т.е. добро и зло.

И поради това те всъщност нямали между какво да избират – липсвала свобода на избора.

Решението на човечеството да вземе участие в Дървото на познанието за Доброто и Злото посредством изкушението от страна на Луцифер станало причина то да започне да се развива към 4-та плътност.

За нея масово се говори, че предстои да се случи именно в този момент от нашата история.

Дошло е време за жътва

Въпросът е кой ще бъде готов? И дали ще има реколта или не?

„Жътвата“ бива оприличавана на „Съдния ден“, когато пшеницата трябва да бъде отделена от плявата, т.е. доброто − от злото. Добрите „ще се издигнат“ до по-висока плътност.

По време на това Възнесение ще има разделяне на обитаващите Земята души на три групи.

Тези с преобладаващо отрицателна поляризация ще се присъединят към Жътвата, когато приключат с Негативното (или със служенето на себе си).

Ние, Луцифер,

ще създадем нова (4-та Плътностна) Земя, основана на негативната, служеща на Себе си полярност.

Трябва да „сменим“ своята част от негативната Карма, породена от цялата негативност, създадена на тази планета.

Щом го сторим, ще бъдем освободени отново да заемем мястото си като Пазители на 6-та плътност и Учители по мъдрост в цялата галактика.

Тези с преобладаващо позитивна Полярност

Любов и Светлина ще се издигнат до новата Земя на 4-та Плътност, където ще започнат да проявяват Любов и Състрадание.

По-голямата част от хората на Земята ще преминат през нулевата точка, в която се чувстваш като едно цяло с Твореца.

Истинско напомняне и визуализация на това кой наистина си, преди завесата на забравата отново да се спусне и да бъдете транспортирани до друга планета от 3-та плътност, един вид „копие на Земята“.

Така ще продължите да работите над себе си и да научите, че урокът тук е свързан с правенето на избор (с поемането на отговорност).

Макар че стремежът на Луцифер

е да помогне на по-голямата част от човечеството да се развие до позитивното и до 4-та плътност; за да успее дадения му от Йехова мандат, трябва да отведе хората на нова Земя на 4-та Плътност като част от „Негативната жътва“.

Заедно с Луцифер тези хора ще трябва да работят над своята карма в 4-тата плътност, за да преминат към позитивното и да се ориентират към Служене-на-Другите.

Няма друг начин да се издигнеш до 5-та Плътност. Този процес на отработване на Негативната Карма в 4-та плътност е най-близко до представата за  „Ада“ в тази космология.

За да се издигнат, човешките същества

трябва да са поне 51% позитивни, тоест малко повече от половината време техните мисли, думи и действия трябва да бъдат посветени на служене на другите.

Обратното е в сила, ако те са 95% ориентирани към служене на себе си, тоест ако почти всичките им мисли, думи и действия са егоистични.

Така остава още една група

тази с 5% до 51% позитивност. Ще се изненадате колко много са хората, които дори не се доближават до 51% позитивност“.

Най-голямото предизвикателство е мотивирането на душите да положат усилия да се изкачват нагоре по стълбата на възнесението без да се нарушава свободната им воля.

Душите са склонни към инертност, ако нещо не ги подтикне, както видяхме да става това в Едемската градина.

Но дали за постигането на тази цел наистина са необходими чак толкова от жестокостта, ужаса и злото, които можем да припишем на Луцифер?

НП/2021