Тайни и загадки

Древна книга от 400 страници разкрива как да получите енергия от космоса

Тя обяснява на читателя как да си прави магически статуи, талисмани и как да построи цели градове, използващи силата на звездите.

Книгата се казва се „Picatrix“ и е вдъхновена от магията и астрологията. Днес тя е непозната, но през 11-ти век се радвала на огромна популярност.

Въпреки историческото си значение, авторството ѝ все още е под въпрос.

Изследователите твърдят, че чрез този древен ръкопис читателят може да привлече и насочи енергията на космоса, така че да се развие определено събитие според волята му.

Ръкописът помага да се овладее енергията на Вселената и направлява в желаната посока.

Твърди се, че днес книгата би могла да помогне на цивилизацията ни в прехода към нова енергия. Но това едва ли ще бъде позволено, опонират скептици.

Смята се, че книгата първоначално е написана на арабски език и пристига в Европа чрез мавритански нашественици на Испания, където е преведена на испански език.

По-късно, през тринадесети век, тя е преведена на латински, след което се разпространява в цяла Европа.

Докато оригиналният испански текст е изгубен през годините, все още има множество примери за съществуващия латински текст, датиращ от 15 до 18 век.

Книгата съдържа и подробности за това как да се създават и оживяват магически статуи.

Как да се правят магически талисмани и подробности за цялостното изграждане на градовете, използвайки силата на астрологията.

В допълнение към изчерпателните подробности за нумерологията и лунния календар, древният текст съдържа и огромен брой рецепти за магически отвари.

Такива отвари биха позволили на така наречения „Майстора на зъбите“ да контролира духовете на Земята.

Още за книгата тук

НП 2020