Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ДРЕВНИ ЕГИПЕТСКИ АРТЕФАКТИ доказват извънземен контакт

Древни египетски артефакти, които са били непознати досега са открити в дома на известния световен египтолог сър Уилям Петри.

Предметите се смятат за доказателство за осъществяването на извънземен контакт.

Автори върдят, че  това ще пренапише не само египетската история, но историята на цялата планета.

Подобно на много други „странни обекти“ тези загадъчни артефакти също са били държани в тайна.

От изследователския център Paranormal Cricible описват елементи от дома на Уилям Петри в Йерусалим. Те са взети от „длъжностни лица“, работещи в Археологическия музей Рокфелер.

Според разследващото издание Intellihub News артефактите са били открити в специална тайна стая, принадлежала на откривателя.

Сър Уилям Петри, британски египтолог, сн. Уикипедия
Сър Уилям Петри, британски египтолог, сн. Уикипедия

Известният египтолог е намерил доказателство за извънземен живот, преди да умре през 1942 г., но вместо да сподели откритията, той решава да ги скрие в дома си.

На какво се е дължало решението му, все още никой не може да каже, но според учени едва ли истинското му желание е било да ги скрие от света.

Сега, когато, тези елементи са били взети от Музея Рокфелер е възможно подобно на много други открития, които противоречат на основната история, да бъдат скрити от обществото.

Както винаги, сензационните истории изискват сензационни доказателства.

Според редактора на Intellihub News, египетските артефакти, открити в жилището на Петри в Йерусалим, свързват пряко древната египетска цивилизация с напреднала цивилизация, която не е от Земята.

Сред артефактите са две твърди, мумифицирани тела с височина 1.20 метра. Твърди се, че е възможно тези мумифицирани тела да са останки на чужди посетители.

Според изследвания и разработки физическите характеристики на предполагаемите мумифицирани тела показват тяхната неземна природа.

Те имат продълговати глави, големи очни кухини, както и дълги ръце.

Според твърденията сред артефактите са били открити и иновативни механични устройства и златен сферичен обект със странни писания.

Сложен механизъм, който е заобиколен от златни спираловидни тръби с малки златни кълба и кръстове.

Възможно ли е предполагаемите артефакти да са част от „междузвездни навигационни устройства“?

Те водят учените и към Абидос и храма на Сет, известен с изобразените там вертолети и самолети.

Според учените това може да не са хеликоптери, а най-обикновени йероглифи. Обяснението е парейдолическа илюзия

Учени и изследователи продължават да се чудят защо сър Уилям Петри и неговите колеги не са пожелали да споделят тези открития със света.

И каква е причината един уважаван професионалист, какъвто е бил египтолога да предпочете да скрие тези артефакти?

НП/2018

 

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.