Здраве

Духовните последици от консумацията на алкохол

Въпреки че е масово произвеждан, масово рекламиран и консумиран по целия свят, повечето хора не осъзнават и не разбират духовните последици от пиенето на алкохол.

Какво означава алкохол? Думата идва от арабската „ал-кул“, което означава „поглъщащ тялото дух.“

Думата „алкохол“ е метафора за „жива вода“ и „дух“ и се отнася за дестилирана течност, която била открита при магическите откривателски пътешествия на алхимиците в Близкия Изток.

По думите на автора Джейсън Кристоф: „В алхимията, алкохолът се използва, за да се извади есенцията на някоe същество, неговата душата.“

Кристоф продължва: „Като се консумира алкохол, той изважда самата есенция на душата. По този начин тялото не е защитено от другите сили около него, чиято вибрация е с ниска честота.

За това често пъти хората губят спомените си при прекомерна консумация на алкохол.“, твърди авторът.

„Това се случва, когато добрата душа – тази с която сме дошли на този свят, ни остави, защото тялото ни е било прекалено замърсено за нея.“

Добрата душа остава прикрепена към тялото с тънка нишка и контрол над него поема тъмна същност.

Колко пъти някой, когото познавате, е проявявал поведение, което не е въобще типично за него под въздействието на алкохол.

Може би сте забелязали смяната в тона на говорене, враждебност, сексуален промискуитет, конфликтно поведение и други негативни последици.

Повечето от нас знаят, че алкохолът потиска нервната система, убива мозъчни клетки, токсичен е за черния дроб, отслабва нервната система и има десетки други негативни ефект.

И все пак алкохолът е нещо масово прието от почти всички култури по света.

Замисълът на истинските управляващи

Замисляли ли сте се, че той може би е средството за архитектите на матрицата, което изцежда енергията на хората и замъглява съзнанието им.

Защо ли в повечето държави по света алкохолът е легален, докато халюциногените са забранени.

Те засилват духовните преживявания, лекуват редица физически и духовни болести.

Някои твърдят, че те повишават интелигентността и са вдъхновили мнозина да създадат легендарни творби и изобретения, като Стив Джобс, например и неговата визия за операционна система и телефон.

Дали не е дошло време е да се събудим и да поемем отговорност за бъдещето?

consciousreminder