Тайни и загадки

Джон Кенеди. Десет дни преди убийството на президента

Живеем в епоха на разкриване на много чувствителна информация. Толкова чувствителна, че въпреки всички доказателства, на мнозина все още им е трудно да я осмислят, още по-малко − да я приемат.

Джон Кенеди е знаел нещо много ценно и само десет дни преди да бъде убит се случват шокиращи събития.

Според автора и изследователя на НЛО, д-р Уилям Лестър, в отговор на негово запитване по Закона за свобода на информацията, ЦРУ му предоставили документи, които му били нужни във връзка с новата му книга.

В резултат, благодарение на статия в „Дейли мейл“ се разбира, че само 10 дни преди убийството му, Джон Ф. Кенеди е изпратил писмо до ръководителя на ЦРУ с искане да бъдат показани строго засекретени документи за НЛО. Това искане шокира разузнавателната централа и тя взима мерки.

Според „Дейли мейл“: „Това е едното от двете писма на JFK, с които той е искал подобна информация.“

Потвърждение за това изтича и от дипломатическия канал на САЩ. На 27 февруари 2012 г. Уикилийкс започна да публикува над пет милиона имейла от периода юли 2004 − края на декември 2011 г.

Един от тях съдържа информация от Тимъти С. Купър, който, според мнозина, оставил да изтекат предполагаемите документи „MJ-12“, свързани с покриването на информацията, свързана с НЛО и извънземните.

В имейла се заявява, че скоро след като Кенеди станал президент, той започнал да иска от ЦРУ информация за НЛО и че е изготвил строго секретен меморандум за предишна дискусия относно прегледа на всички файлове на ЦРУ за НЛО, които биха могли да засегнат националната сигурност.

На 12 ноември 1963 г., само десет дни преди да бъде застрелян в Далас, Тексас, Кенеди информирал ръководителя на ЦРУ, че действа, за да сподели с руснаците чувствителните данни на ЦРУ за НЛО чрез директора на НАСА.

Въпросът е защо съществуват имейли по тази тема? Най-интересното е, че JFK е бил президент през времето, когато е имало масирано прикриване на свързаното с тази тема.

Преди него президент Хари Труман е заявявал по националната телевизия, че на всяка конференция с военните се е обсъждала темата за летящите чинии и „други неща“. Според него „такива неща стават непрекъснато“.

Има дори твърдения, че президентът Айзенхауер е имал среща с извънземни. Днес президентите наистина не знаят много. Те нямат достъп или необходимост да знаят нещо за НЛО и извънземните. Тогава кой има?

НП/Arjun Walia