Новини

Елцин направи специален подарък на САЩ, а Путин го нулира

Борис Елцин прави подарък на САЩ, а Владимир Путин го нулира заради нещо много важно

Алексей Леонков, военен експерт, отбеляза, че първият президент на Русия умишлено е допринесъл за системния срив на руския ядрен потенциал.

По-специално той заповяда да се премахнат зададените координати от руските ракети. Както е известно това са били военни цели и други на територията на САЩ.

Алексей Леонков,

военен експерт на списание „Арсенал на отечеството“, в ефира на YouTube канала „Соловьов LIVE“ говори за своеобразен подарък от първия руски президент Борис Елцин, който той подготви за САЩ.

Става въпрос за системното разбиване на ядрения потенциал на Руската федерация.

По този начин бившият държавен глава полага всички усилия, за да попречи на страната да има възможност да нанася удари по щатите.

Като наследство от Елцин

Руската федерация получава стратегически ракети, в които са взети координатите на целите. И така никой не знае къде трябва да стрелят?

Ситуацията се възстанови само по време на управлението на настоящия руски президент Владимир Путин, добавя експертът.

Нещо повече,

през първите две десетилетия на новия век Руската федерация не само премахна плачевните резултати от стъпките на Елцин, но и сериозно напредна в областта на оръжията, достигайки принципно ново ниво.

Така още в края на 10-те години анализаторите потвърдиха абсолютното ядрено превъзходство на Русия в световен мащаб, заяви Леонков.

източник