Хипотези

Енергийни атаки и методите за баланс на нашата енергия

Напоследък стават интересни неща. Изчистване на старото, опити за пробиване на негативни енергии.

Въздействия оказвани от астрала, многоизмерни реалности, които целят да ни попречат да се движим напред. В различни случаи те са успешни, но не винаги.

На първо място и преди всичко е добре да опазим нашия собствен духовен растеж.

Но какви са тези енергийни атаки?

Една теория гласи, че това са древни духове, наранявани през хилядолетията. Те се появяват, за да бъдат изцелени. Всъщност, именно самите ние си правим ограждения заради стари страхове.

Тъй като мнозина чувстват това, което се е случило в миналото, те имат и видения в бъдещето. И в това пътуване са възможни най-сериозните енергийни атаки в астрала.

Именно осъзнаването на по-голямата картина може да промени всичко. Тези, на които обясних това, което споделям тук и сега, се изместиха незабавно в друга линия. Те продължават напред в своя „процес“.

Страхът е старото, древното старо, което се опитва да попречи за движение напред.

Защитата в наши дни е много важна във всеки момент. Практикувайте методи за балансиране на енергията. Използвайте формулата за ограждане с огледала.

Тя е много силна

Използвайте техниката на златното яйце или огнената преградна стена. Тъй като ние не само трябва да осигурим защита за тялото, но и за нашия дух.

Визуализирайте защитите дори когато атаките са в най-неочакван момент. В такава ситация използвайте техниката на течащата вода.

Мислено се поставете в средата на светло простраство и около вас активирайте стичаща се вода. Най-бързата практика е да се поставите мислено в Слънцето като му благодарите и отправите молитва за закрила.

Хората имат способности за защита,

но за забравили всичко това. Не сте лишени от сила в никой момент. Бъдете наясно точно какво се случва.

Проумейте и почувствайте „по-голямата картина“ от реалното време. И с тялото и с духа. Не забравяйте да дишате правилно. До шесто измерение всички нива са чисто духовни и с духовна природа.

Това означава, че нашето същество има на всяко ниво една или няколко фокусни точки, които преживяват различни опитности.

Едва от шесто измерение източникът започва да се изразява в различни форми и плътности.

Като вселени, галактики, звезди, планети и чрез различните форми на живи същества.

Съзнанието е въплътено в различни плътности и егото на тази планета събира опит за цялото същество. Ето защо и ние сме поставени на изпитаная, които възпитават и учат духа ни.

НП