Епизод 25, Сезон 2 Йелоустоун – възможният апокалипсис

Един супервулкан се събужда и е на път да заличи хората от лицето на планетата. Йелоустоун има съобщение за цивилизация и то не е никак позитивно. Съобщението идва не от някакъв си вулкан, а от супервулкан, покриващ територия от 8980 квадратни километра.

В България сайтове със съмнителна репутация от няколко години взривяват супервулкана буквално всяка седмица. Добре че Провидението не се вслушва в булевардните издания, защото днес нямаше да гледате този специален епизод. Истината е категорична. Никой не може да предвиди кога зловещата стихия ще се отприщи. Този ден е твърде вороятно да бъде и последният за милиарди човешки същества.

Вулканът може да причини изригването на стотици обикновени вулкани по цялата планета. Последствия ще има за цялата планета. Светът ще потъне в пълен мрак. Температурата на Земята рязко ще се понижи. Ще настъпи вулканична „ядрена зима“, която ще продължи близо десетилетие.

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.