Епизод 26, сезон 2 Шлифоващият диаманти от Тибет. Финален епизод

Сред множеството духовни учения, практики и лекции, станали популярни в последните години човек може да се изгуби лесно. Ню-ейдж, източна философия, йога, фалун гонг са малка част от привлекателните за европееца философии. Но зад това се крие нещо различно. Невидимия свят е най-добрия съветник и той изпраща специфична вибрация към всеки поотделно. Само и еднинствено, когато сме настоени на същата честота можем да получим даровете на определена система от знания. За да сме ориентирани вярно, е добре да разполагаме с компас в това пътуване.

Специалният финален епизод на сезон 2 е с Геше Майкъл Роуч. Будистки монах, получил своята степен „геше“ – магистър по будизъм, от тибетския манастир Сера Мей. Това става след двайсет и две годишно обучение. Преподавател по будизъм от 1981 година, той е и специалист по санскрит и тибетски. Консултант на мега компании и автор на бестселъри. Разговорът с Майкъл е за онова, което обикновено не виждаме, вгледани във всекидневните грижи, а то понякога е по-ценно от самороден диамант.

 

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.