Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

#FakeMelania завладя Щатите. Какво става с Първата дама?

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп

Това не е Мелания – първата дама на САЩ е била подменена

Потребителите на социалните мрежи са намерили доказателства, че Доналд Тръмп, е придружаван от двойник на неговата съпруга.

Те са сигурни, че Мелания Тръмп отказва да изпълнява задълженията си поради своето отвращение към съпругата си, затова прибягва до услугите на службата по сигурността в Белия дом.

Защо американците са сигурни, че това не е истинската Мелания?

Потребители на Twitter са намерили поредното потвърждение на теорията, според която Мелания Тръмп, има двойник. 

Публикации с хаштагове #FakeMelania и #FakeFLOTUS превзеха мрежата: авторите им са убедени, че при посещението си в Алабама за да се почете паметта на 23-те жертви на торнадото, с президента е пътувала двойничка на съпругата му.

В потвърждение на това в интернет се публикуват снимки и видеоклипове, на които носът и формата на устните на Мелани Тръмп са малко по-различни от това, което сме свикнали да виждаме.

А освен това тя изглежда и по-ниска на ръст. Като друго потвърждение се сочи и това, че жената на снимките държи ръката на президента, а собствената му съпруга отказва да прави това.

Подозренията на обществеността се засилиха след като Доналд Тръмп и Мелания напуснаха Алабама и заминаха за Флорида.

В коментарите в Twitter към видеото, в което първата двойка на Съединените щати е на стълбата на самолета, се казва, че тази жена ходи и маха с ръка различно от Мелания. 

Мнозина обаче смятат, че Меланя изглежда по-ниска, защото не е на високи обувки. Между другото, през август 2017 г. тя беше обвинена, че е безчувствена, защото е отишла на високи обувки при жертвите на урагана „Харви“ в Тексас.

За пръв път слуховете се появиха в мрежата през октомври 2017 г., лансирани от американския предприемач Джо Варгас. След това той публикува видео на Доналд Тръмп, който говори с телевизионни репортери, а Меланя Тръмп, със слънчеви очила е до него.

Туитът на Джо Варгас събра 110 хиляди „лайка“ и 65 хиляди коментара – в тях потребителите на Twitter се съгласиха, че жената до президента не може да бъде истинската Мелания.

През 2017 г. Белият дом отрече слуховете за двойник на първата дама на Съединените щати.

Американските медии правят всичко възможно, за да опровергаят теорията за конспирацията за двойничка на Мелани Тръмп, обяснявайки откъде идва.

Милиони американците са сигурни: Мелания Тръмп не обича да играе ролята на първата дама на Съединените щати.

Изпитва лошо скривано отвращение към съпруга си, затова отказва да изпълнява задълженията си и да следва президента в пътуванията му. 

Потребителите на Twitter многократно са отбелязвали мрачното изражение на съпругата на Доналд Тръмп, нейното напрежение в движението, дистанцията между президента и съпругата му и неуспешните опити на Тръмп да хване Меланя за ръка.

Когато Меланя Тръмп не се появяваше пред публика в продължение на 24 дни миналата година, интернет изпадна в паника.

Отсъствието на първата дама на Съединените щати на публични събития се дължи на факта, че тя е имала операция на бъбреците си.

Но потребителите на Twitter все още са уверени, че предпочита да живее живота си, като изпраща двойничка на събитията посещавани от президента.

gazeta.ru

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.