Как фалшифицираната Менделеева таблица промени хода на цивилизацията

Дмитрий Иванович Менделеев е ученият, който щеше да промени завинаги планетарното разритие, ако не беше извършена най-грандиозната измама от съдаването на човека до днес. Едно огромно вмешателство в науката, което за съжаление продължава над 100 години е фалшификацията на Менделеевата таблица. Тази хипотеза печели все повече привърженици сред научните среди. Най-голямата подмяна във фундаменталната наука е извършена и наложена от академии, университети и учени без съвест, твърдят разследващи случая изследователи. Менделеев е съставил и представил на човечеството друга таблица. А това, което ни натрапват е пълно със заложени капани, пишат авторитетни учени публикували есета в различни издания. Експертите не оспорват, че на нивото на химичните елементи таблица е правилна, а че са нарушени основните принципи, които са скрити от човечеството.

За последен път истинската таблица на Менделеев е видяла бял свят през 1906 година в Санкт Петербург (учебника „Основи на химията“, VIII издание). Главното изкривяване на таблицата е пренасянето на „нулевата група“ вдясно и въвеждането на така наречените периоди. На пръв поглед това е безобидна манипулация. Но Менделеев е отстоявал в световната наука идеята за елемента етер като световна същност с фундаментално научно и приложно значение за разкриването на тайните на битието и подобряване на живота на хората.

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.