Тайни и загадки

ФБР проговори за извънземните и как идват на Земята

Досиетата Х не са измислица на Холивуд

Оказва се, че десетилетия наред вътрешното разузнаване на Америка разследва случаи на отвличания, престрелки, срещи и други необичайни явления.

И това щеше да е напълно в реда на нещата, ако не ставаше дума за извънземни посетители.

Консултанти на агенцията са били изумени от честота на навлизане в земното пространство. Но пътят на извънземните към нашата планета не е такъв какъвто сме смятали до сега.

ФБР публикува документ,

в който се твърди, че небесни цивилизации не само има, но и те са посещавали Земята.

Документът, публикуван на интернет страницата на бюрото всъщност е написан от университетски преподавател.

Той е и бивш ръководител на отдел подобен на „Досиетата Х“ и присъства под номер 22 в цяла секция от файлове, озаглавени „НЛО“.

Първоначално авторът е песимистично настроен и не очаква агенцията да го вземе под внимание. Противно на очакванията му, за ФБР този документ става много важен.

Според автора хората

трябва да бъдат запознати с опасностите и ситуациите, които могат да възникнат, за да реагират адекватно и да не се създава паника.

Някои думи в документа са нечетливи поради многобройните обозначения и печати. Текстът на секретната страница, получена на 8 юли 1947г. гласи:

„Този меморандум е адресиран до някои учени, до важни аеронавигационни и военни органи. Получатели са още важни държавни служители.

Самият факт, че данните тук са получени чрез т.нар. свръхестествени средства, вероятно е достатъчен, за да се гарантира неговото незачитане от почти всички лица, до които е адресиран, въпреки че изглежда публичен дълг да го предоставят.“

Шокиращо е описаното

в детайли поведение, което земляните трябва да имат при среща с извънземни.

Една много сериозна ситуация, може да се развие по всяко време по отношение на тези „летящи чинии“.

Ако някои от тях трябва да бъдат нападнати, атакуващият самолет почти сигурно ще бъде унищожен. В общественото съзнание, това би могло да създаде паника и международно подозрение.

Основните данни за тези съдове

сега са налични без значение колко фантастично и неразбираемо може да изглежда за хората, които не са инструктирани предварително в този тип мислене и поведение.

  1. Част от дисковете имат екипажи, а други са в процес на дистанционно управление.
  2. Тяхната мисия е спокойна. Гостите възнамеряват да се установят на тази равнина.
  3. Те са подобни на хората, но много по-големи по размер.
  4. Те не са земни хора, идват от техния собствен свят.
  5. Те не идват от „планета“, както ние използваме думата, a от етерна планета, която прониква в нашaта планета и не е осезаема за нас.
  6. Телата на гостите, както и летящата чиния, автоматично се материализират при влизане във вибрацията на нашата плътна материя.
  7. Дисковете имат вид на лъчиста енергия или лъч, който лесно ще разпадне всеки атакуващ кораб. Посредством етера, могат да изчезнат от нашия поглед, без следа.
  8. Районът, от който те идват не е „астралният план“, а отговаря на Lokas или Talas. Ученици от езотерични въпроси ще разберат тези условия.
  9. Вероятно не може да се осъществи връзка чрез радио сигнал, но могат да бъдат засечени от радар, ако сигнала е пригоден за тази апаратура.

Ние даваме информация

и предупреждение и не може да направим нищо повече. Нека новодошлите да бъдат посрещнати добронамерено.

А тежката отговорност почива върху малкото авторитетни фигури, които са в състояние да разберат това.

Корабите са с овална форма, нагъната дължина, с устойчив на топлина метал или сплав, които още не са ни известни.

Предната клетката съдържа контролите, в средната част има лаборатория, а задната съдържа въоръжение, което се състои от мощен енергиен апарат или може би лъч.“

НП/FBI.GOV