Тайни и загадки

Гигантска плаваща кристална структура през 2749 управлява земята

Днес пътешествието във времето е приемано позитивно от масовата аудитория.

Има много забележителни проучвания, според които това е не просто възможно, но и реално осъществимо.

Ал Биелек е един от хората, които разказват своята лична история. Според неговите описания, той не просто е успял да пътува в бъдещето, но и да се върне и да разкаже историята за всичко, което е видял там.

Ал твърди, че е

Прекарал 6 седмици в 2137 година и две години в 2749 година

Историята на този човек е меко казано, завладяваща. Ал Биелек е работил на борда на кораба „Елдридж“ като част от екипа на този проект.

Неговата задача е била да контролира дейността на програмата „Mind Control“. Той описва спомените си, след като е скочил от „Елдридж“ на 13 август 1943 година – датата на „Експеримента Филаделфия“.

Според разказаното от Биелек, той се озовава в бъдещето заедно с брат си Дънкан Камерън. Двамата били в болница в продължение на 6 седмици, за да се възстановят от радиационни поражения заради телепортацията.

Ето и някои фрагменти от бъдещето, видяни и разказани от Биелек:

Медиците от бъдещето използват за лечение вибриращо и светлинно оборудване. По телевизията през цялото време се въртели новини и образователни програми.

Той забелязал, че заради глобалната промяна на климата на планетата имало голям брой географски промени, които започнали преди 2025 г.

Бреговата линия и очертанията на САЩ и Европа поразително се различавали от това, което виждаме сега. Морското равнище се било повишило, а от Флорида почти нищо не било останало.

Атланта, щата Джорджия, била почти на брега на океана. Мисисипи се превърнала във вътрешен воден път. А нации като „американци“ и „канадци“ вече не съществували.

През 2137 година действало

някакво подобие на местно военно положение. Централно държавно управление не съществувало.

Магнитните полюси на Земята започнали да се сменят, но вече били създадени изкуствени полюси, които предотвратявали бедствия и спирали смяната на магнитните полюси.

Населението на света било 300 млн., а населението на САЩ около 50 млн. души.

Биeлек твърди още, че в периода 1954-2000 г. правителството на САЩ е работило с извънземни технологии, използвани за развитие в инженерството.

След тези свои преживявания Ал Биeлек

необяснимо се озовава в 2749 г., където той останал в продължение на почти две години.

След това се връща в 2137 г., когато отново се срещнал с брат си Дънкан и двамата се върнали в 1983 година.

През 2749 г. Биелек видял плаващи градове. Те били в състояние да се придвижват в различни части на света.

Управлението им се осъществявало чрез компютърна система с изкуствен интелект.

Правителства изобщо нямало. Вместо това съществувала гигантска плаваща кристална структура, с която може да се комуникира телепатично.

НП/2020