Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Глобалната катастрофа ще започне от Световния океан

Глобалната катастрофа ще започне от Световния океан. Учените предсказаха, че Апокалипсисът стартира след по-малко от столетие от наши дни.

Причина за всеобщата катастрофа може да бъде критичният показател на киселинността на океана. Както са пресметнали експертите, до 2100 година тя ще стигне до 7,8.

Проучването на учените

Това ще превиши рекорда, установен преди 14 млн. години, предполагат учените от Кардифския университет.

Те проучили историята на Световния океан за изминалите 22 млн. години и стигнали до извода, че текущото увеличение на показателя на киселинността има връзка с повишаването в атмосферата на Земята на нивото на въглеродния двуокис, който е разтворим в океана.

Измененията в състава на водата могат да бъдат причина за сериозна опасност за морските обитатели. 

Както изясниха специалистите, преди всичко ще пострадат кораловите рифове, от които са образувани екосистемите в морето. Медиите продължават да разпространяват масово прогнозите на „горския пророк“ като съобщават, че те вече се сбъдват.

Има се предвид баварският мелничар Матей Ланг, известен преди всичко под името Мюлхиазъл, живял в периода 1753-1830 г.

Предполага се,че той е предсказал появата на железопътни и железни трасета, както и на Първата и Втората световна войни. Ланг правил пророчества и за 3-та световна война.

Освен това той предсказал и всеобщата катастрофа. Причина за нея ще бъде построяването на многоетажни сгради в целия свят.

Пророкът предполагал, че възраждането на природата ще стане след като на Земята не остане човечество.

esoreiter

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.