Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Голямата измама наречена Луна и философията на заблудата – част III

Този видеоклип е направен от Германия и е заснет за 4 дни, започвайки от 7 юли 2014 г. Ясно се вижда как по повърхността на Луната „пробягват вълни“ или по-скоро полоса и това прилича на обновяване на изображението на лунната повърхност, което виждаме от Земята.

Такива полоси са забелязвани неведнъж и при заснемане с различни видеокамери и телескопи. Как може да се обясни това?

Възможни са няколко обяснения и те няма да се харесат на привържениците на общоприетата картина на света.

1. На Земната орбита изобщо няма Луна − има само плоска проекция (холограма). При това тази проекция е доста примитивна технически, съдейки по това, че нейните създатели са били принудени да създадат именно плоска проекция и именно затова

Луната е обърната към нас с едната си страна. Това е просто икономия на ресурси за поддържането на видимата част на Луната.

2. На орбитата на Земята наистина има обект, чиито размери съответстват на това, което съответства на видимата от нас от Земята „Луна“, но всъщност това, което виждаме, е само холограма − маскировка, създадена върху обекта.

Това, между другото, обяснява защо никой не лети до „Луната“. Мисля, че всички държави, които са изпращали свои апарати на „Луната“, прекрасно знаят, че под маската на това, което виждаме от Земята, има съвсем друго.

В полза на тези версии са фактите, които отдавна изненадват със своята нелогичност:

− Защо човечеството изпраща апарати в далечния  космос, но напълно пренебрегва най-близката до нас планета?

− Защо всички снимки на Луната, предавани от земните спътници, са с толкова отвратително качество?

− Защо астрономите, които разполагат със съвършени  телескопи, не могат да правят снимки на лунната повърхност с  качество сравнимо поне донякъде с това на снимките от Марс или от земните спътници.

Защо на орбитата на Земята летят спътници способни да направят снимка на повърхността с такава резолюция, че тя изобщо да не може да се нарече снимка?

А вие вярвате ли в най-грандиозната измама станала пред очите на човечеството?

НП/2018

 

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.